Kafeskuslari.com ailemize hoşgeldiniz
Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız
Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız
lise öğrencisiyim bugün 2 aylık bi sultan papağanı aldım şuan bacağımda hatta bana bakıyor önerileriniz var mı yem vitamin vsMerhaba Arda üniversite öğrencisi misin yoksa lise ,ortaokul? Hayvanlarla vakit geçiriyorum derken şuan evcil bir dostunuz var mıdır. Sahiplendirmek isteyen olursa DM den iletişime geçersiniz.
Versele laga nin yemi çok güzel onu alabilirsiniz bende kullanıyorum vitamin olarak ta röhnfried vitaminleri probiyotik kullanıyorum sizede tavsiye ederim bölünmüş şekilde alabilirsinizlise öğrencisiyim bugün 2 aylık bi sultan papağanı aldım şuan bacağımda hatta bana bakıyor önerileriniz var mı yem vitamin vs
Merhaba Hoşgeldinizlise öğrencisiyim bugün 2 aylık bi sultan papağanı aldım şuan bacağımda hatta bana bakıyor önerileriniz var mı yem vitamin vs
Yem
Versele laga nin yemi çok güzel onu alabilirsiniz bende kullanıyorum vitamin olarak ta röhnfried vitaminleri probiyotik kullanıyorum sizede tavsiye ederim bölünmüş şekilde alabilirsinizburda mamaist.com dan alabilirsiniz bende ordan aldım heryerde orijinal olmuyor sahtesini satanlar oluyor burdan alabilirsiniz
Gold wing de iyidir içindeki renkli tanecikleri ayıklayın verin garden mixe de bakın derim gold wingse benziyor içinde renkli tanecikler yok. Gerwit w , entorbac , bt amin de alın derim ömrü boyunca vereceksiniz bunları.bu uygun mu 2 aylık benim bebe hoşuna gider mi bide mamaist güvenilr mi?
Evet mamaist güvenilir bende vitamin takviyelerini ordan sipariş verdim gold wings iyimi bilmiyorum ama versele laga tohum açısından daha zengin daha çok tohum içeriyorbu uygun mu 2 aylık benim bebe hoşuna gider mi bide mamaist güvenilr mi?
Merhaba forumumuza kafeskuslari.com ailemize hoşgeldinizAdım fatoş. Adana da yaşıyorum. Memurum. 5 ay önce baldan tatlı bir tane albino erkek sahiplendik. Bal oğlum evimizin en kıymetlisi oldu.
Hoşgeldiniz ailemize kızımda İngilizce öğretmeniBen de yeni gördüm burayıı ben de yazayımm. İsmim Başak ingiliz dili ve edebiyatı okuyorum aynı zamanda asistan ingilizce öğretmenliği yapıyorum. 6 yaşında bir ingiliz jumbom var 5 senedir beraberiz Cekumla. Belli bir süredir de bu forumu takip ediyorum verdiğiniz tüm kıymetli bilgiler için imdadımıza hemen koştuğunuz için buradan da tekrardan hepinize teşekkür edeyim iyi ki varsınız![]()
| Benzer konular | Forum | |
|---|---|---|
| T | Sende Yorum Yap! Merhaba tanışalım | Kendimizi Tanıtalım |