• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tahmini ne zaman yumurtlar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Gaga taşı kalamar var hep hiç eksik etmem ben kafes temizliği yapacaktım yarın ellemeyeyim o zaman değil mi yarın hemen tarifinizi yapicam
Onlar varsa yumurta kabuğuna gerek yok😊temizlik yapabilirsin sıkıntı olmaz, yuvalığa dokunma yeter

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Tamamdır Demet hanım 🥰 başka önerebileceginiz tarif var mı şu şu çok iyi olur yapın derseniz hemen yaparım
Ben 3 gün ara ile salata yaparım ara günlerde kızıldarı veririm, boş günde bugday haşlaması ikram ederim😊🤲,dereotu maydanoz sapı kırmızı biber, brokoli mutlaka veririm 😊🤲tavsiye ederim,

zelihaaleksandr

Paylaşımcı
Ben 3 gün ara ile salata yaparım ara günlerde kızıldarı veririm, boş günde bugday haşlaması ikram ederim😊🤲,dereotu maydanoz sapı kırmızı biber, brokoli mutlaka veririm 😊🤲tavsiye ederim,
Buğday haşlaması mi ilk defa duydum buğday ruseymi veriyorum yumurta maması ile karıştırıp peki buğday nasıl verilir

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Buğday haşlaması mi ilk defa duydum buğday ruseymi veriyorum yumurta maması ile karıştırıp peki buğday nasıl verilir
Petshoptan alın, yıkayın bir gece suda bekletin, sonra 1-2 saat normal tencerede haşlayın, haftada 1 bir yemlik verin
Bebeklere dişediği deriz, aynısı😊

Üst Alt