• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tahmini ne zaman yumurtlar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Ayy çok güzel bir duygu ya canım kızım yorulmuş tunekte uyuyor normalde beni görür gezmez yuvaya girerdi girmedi yem yedi geri tunekte uyudu boşa gitmez umarım yumurta ışıkları açık şuan kimse yok yanında ay hocam çok çok güzel duygu minicik yumurta tam ortaya bırakmış yuvada hemen kapattım çıktım
Siz gözlemleyin, dinlensin ellemeyin ilk yumurta deneyimi 🥰🥰🥰

zelihaaleksandr

Paylaşımcı
Yumurtamizzz geldiii ay çok mutluyum kızım yumurta yaptı az önce ama yuvada üstünde değil dışarda uyuyor @Burçak A. @Demet bükay @Mert G.
yumurta 1 ad.
etimek
bebe bisküvisi
havuç
yumurtayı haşla sarısı ile beyazını ayır
çok az miktarda bebek bisküvisini yumurtanı sarısı ile karıştır
sonra içine biraz havuç rendele sonrada
İnce ince kıyılmış yumurta beyazı ile karıştır.ya nette böyle bir tarife denk geldim yumurta yapan kuşa hergun verin diye doğru mu bebe bisküvisi Etimek falan zararlı değil mi

Mert G.

Eski Forumcu
yumurta 1 ad.
etimek
bebe bisküvisi
havuç
İnce ince kıyılmış yumurta beyazı ile karıştır.ya nette böyle bir tarife denk geldim yumurta yapan kuşa hergun verin diye doğru mu bebe bisküvisi Etimek falan zararlı değil mi
Bebe bisküvi su ve etimek vermeyın, havuç katmayın kızıstırır. Onun yerine bu tarifi yapın Tanıtım - Kuşlarımız için Sebze salatası tarifi

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
yumurta 1 ad.
etimek
bebe bisküvisi
havuç
Bu tarif olmaz çok eski yanlış bilgiler, havuç kızıştırır, bisküvi kursak mantarı yapar Allah korusun 😔

zelihaaleksandr

Paylaşımcı
Merhaba gözünüz aydın olsun inşallah 🤲🥰hepsini yumurtayı yatabilir yada 2. yumurtasını yapınca
Yumurta soğuması: yatıp kalkarsa olur yatmazsa bişey olmaz😊🤲
Çok teşekkür ederim sağolun ☺ ❤ anne yorgun galiba yem yiyip yiyip tunekte uyuyor 1 kere yuvaya girdi ondada ben kafamı uzatıp bakınca çıktı şuan yine tunekte ilk yumurta gitti herhalde değil mi

Üst Alt