Kesinlikle, Kivi'nin sahibini ararken saçma sapan bir sürü insanla muhatap olmuştum, fotoğraf isteyince hiçbiri kalmamıştıKatılıyorum, fotoğraflarını göstermelerini kesinlikle iste
Kesinlikle, Kivi'nin sahibini ararken saçma sapan bir sürü insanla muhatap olmuştum, fotoğraf isteyince hiçbiri kalmamıştıKatılıyorum, fotoğraflarını göstermelerini kesinlikle iste
Güzel kuşu bulan damlamıştır tabiiKesinlikle, Kivi'nin sahibini ararken saçma sapan bir sürü insanla muhatap olmuştum, fotoğraf isteyince hiçbiri kalmamıştıSabah numaramı bıraktım, soran olursa bakacağız artık.
Zaten sahibi değilse diye diyoruz hocam, böyle durumlarda bedava kuş alabilmek için sahibiyim diye yalandan ağlayan çok olurolaya kaybedenin penceresinden de bakmak lazım, eğer gerçekten kaçırdığı için üzgünse ve arıyorsa inşallah sahibi çıkar.
itiraz etmedim zaten, yazılanlara katılıyorum, zaten yönlendirmeler doğru ilaveten @nymeria da üzerine düşeni yapmışZaten sahibi değilse diye diyoruz hocam, böyle durumlarda bedava kuş alabilmek için sahibiyim diye yalandan ağlayan çok oluramagerçek sahibi eğer gerçekten seviyorsa evladını arayacaktır, tabii ki onun yanına dönmesi daha uygun olur
olaya kaybedenin penceresinden de bakmak lazım, eğer gerçekten kaçırdığı için üzgünse ve arıyorsa inşallah sahibi çıkar.
Elbette hocam, ben de alıştığı düzen ve ortamdan ayrı kalsın istememitiraz etmedim zaten, yazılanlara katılıyorum, zaten yönlendirmeler doğru ilaveten @nymeria da üzerine düşeni yapmış
çok iyi bakacağına şüphem yok, sanırım yazdıklarım yanlış anlaşıldıElbette hocam, ben de alıştığı düzen ve ortamdan ayrı kalsın istememSahibini bulamazsam da zaten gözüm gibi bakacağım. Teşekkür ederim.
Cicikuşlar ve güzel hanımefendilerin kalplerini çalmaya devamGüzel kuşu bulan damlamıştır tabiiama bizim o, vermeyiz kimselere
Üzüm beyi de gerçek sahibi olmayana kaptırmayız heyt
![]()
Hayır hocam yanlış anlamadım. Yukarıda yazdığınız gibi ben olsam ben de çok üzülür ve arardım, o yüzden kendi başıma gelse böyle davranılmasını isterdim. Ona göre hareket etmeye çalışıyorum, haklısınızçok iyi bakacağına şüphem yok, sanırım yazdıklarım yanlış anlaşıldı
duyarlılığınız için çok teşekkürlerHayır hocam yanlış anlamadım. Yukarıda yazdığınız gibi ben olsam ben de çok üzülür ve arardım, o yüzden kendi başıma gelse böyle davranılmasını isterdim. Ona göre hareket etmeye çalışıyorum, haklısınız![]()
Ne demek, ben teşekkür ederimduyarlılığınız için çok teşekkürler

Dışkı güzelMerhaba. Dışkı güncellemesi yapayım dedim. Bir kere Entrobac bir kere de Gervit kullandım. Geldiğinde çok fazla su içiyordu ama şu an daha normal bir seviyede. Yem yemesinde bir problem yok. İnanılmaz ürkek, dün 2 kere falan kafes içinde elimde durdu. O da sağa sola çırpınmaktan yorulduğu için muhtemelen2 gündür kafes içi eğitim deniyorum, umarım kolayca yol alabiliriz. Dal darıdan bile korkuyor kendisi
Ekli dosyayı görüntüle 31570
Mineral ve calsiyum veriyor musun? Birde teramiycn deri melhemi sür kardeşimÇok şükürUmarım abi.
İki ayağı da parmaklara kadar mor gibi. Tünek ve telleri kavrayabiliyor. Bu görünüm normal midir?
Ekli dosyayı görüntüle 31571
bence de gelişmeler gayet güzel.Merhaba. Dışkı güncellemesi yapayım dedim. Bir kere Entrobac bir kere de Gervit kullandım. Geldiğinde çok fazla su içiyordu ama şu an daha normal bir seviyede. Yem yemesinde bir problem yok. İnanılmaz ürkek, dün 2 kere falan kafes içinde elimde durdu. O da sağa sola çırpınmaktan yorulduğu için muhtemelen2 gündür kafes içi eğitim deniyorum, umarım kolayca yol alabiliriz. Dal darıdan bile korkuyor kendisi
Ekli dosyayı görüntüle 31570
Kafeste var ama şimdiye kadar hiç dokunmadı. Süreyim abi teşekkür ederimMineral ve calsiyum veriyor musun? Birde teramiycn deri melhemi sür kardeşim![]()
Sağ olun, umarım daha güzel gelişmeleri de paylaşırımbence de gelişmeler gayet güzel.
Eğer yemiyorsa nekton msa öneririm kardeşim ben kullandım çok iyiKafeste var ama şimdiye kadar hiç dokunmadı. Süreyim abi teşekkür ederim
Sağ olun, umarım daha güzel gelişmeleri de paylaşırım![]()
Teşekkürler abi, bakacağımEğer yemiyorsa nekton msa öneririm kardeşim ben kullandım çok iyi![]()