• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sürpriz🥳

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Katılıyorum, fotoğraflarını göstermelerini kesinlikle iste
Kesinlikle, Kivi'nin sahibini ararken saçma sapan bir sürü insanla muhatap olmuştum, fotoğraf isteyince hiçbiri kalmamıştı 😁 Sabah numaramı bıraktım, soran olursa bakacağız artık.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kesinlikle, Kivi'nin sahibini ararken saçma sapan bir sürü insanla muhatap olmuştum, fotoğraf isteyince hiçbiri kalmamıştı 😁 Sabah numaramı bıraktım, soran olursa bakacağız artık.
Güzel kuşu bulan damlamıştır tabii :D ama bizim o, vermeyiz kimselere :love: Üzüm beyi de gerçek sahibi olmayana kaptırmayız heyt :D

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
olaya kaybedenin penceresinden de bakmak lazım, eğer gerçekten kaçırdığı için üzgünse ve arıyorsa inşallah sahibi çıkar.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
olaya kaybedenin penceresinden de bakmak lazım, eğer gerçekten kaçırdığı için üzgünse ve arıyorsa inşallah sahibi çıkar.
Zaten sahibi değilse diye diyoruz hocam, böyle durumlarda bedava kuş alabilmek için sahibiyim diye yalandan ağlayan çok olur 🤷‍♀️ amagerçek sahibi eğer gerçekten seviyorsa evladını arayacaktır, tabii ki onun yanına dönmesi daha uygun olur

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Zaten sahibi değilse diye diyoruz hocam, böyle durumlarda bedava kuş alabilmek için sahibiyim diye yalandan ağlayan çok olur 🤷‍♀️ amagerçek sahibi eğer gerçekten seviyorsa evladını arayacaktır, tabii ki onun yanına dönmesi daha uygun olur
itiraz etmedim zaten, yazılanlara katılıyorum, zaten yönlendirmeler doğru ilaveten @nymeria da üzerine düşeni yapmış

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
itiraz etmedim zaten, yazılanlara katılıyorum, zaten yönlendirmeler doğru ilaveten @nymeria da üzerine düşeni yapmış
Elbette hocam, ben de alıştığı düzen ve ortamdan ayrı kalsın istemem 🙏 Sahibini bulamazsam da zaten gözüm gibi bakacağım. Teşekkür ederim.

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
çok iyi bakacağına şüphem yok, sanırım yazdıklarım yanlış anlaşıldı
Hayır hocam yanlış anlamadım. Yukarıda yazdığınız gibi ben olsam ben de çok üzülür ve arardım, o yüzden kendi başıma gelse böyle davranılmasını isterdim. Ona göre hareket etmeye çalışıyorum, haklısınız :)

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Hayır hocam yanlış anlamadım. Yukarıda yazdığınız gibi ben olsam ben de çok üzülür ve arardım, o yüzden kendi başıma gelse böyle davranılmasını isterdim. Ona göre hareket etmeye çalışıyorum, haklısınız :)
duyarlılığınız için çok teşekkürler

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Merhaba. Dışkı güncellemesi yapayım dedim. Bir kere Entrobac bir kere de Gervit kullandım. Geldiğinde çok fazla su içiyordu ama şu an daha normal bir seviyede. Yem yemesinde bir problem yok. İnanılmaz ürkek, dün 2 kere falan kafes içinde elimde durdu. O da sağa sola çırpınmaktan yorulduğu için muhtemelen 😅 2 gündür kafes içi eğitim deniyorum, umarım kolayca yol alabiliriz. Dal darıdan bile korkuyor kendisi😁
D0173E66-860E-4F7A-8DEA-DBF883E45204.jpeg

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba. Dışkı güncellemesi yapayım dedim. Bir kere Entrobac bir kere de Gervit kullandım. Geldiğinde çok fazla su içiyordu ama şu an daha normal bir seviyede. Yem yemesinde bir problem yok. İnanılmaz ürkek, dün 2 kere falan kafes içinde elimde durdu. O da sağa sola çırpınmaktan yorulduğu için muhtemelen 😅 2 gündür kafes içi eğitim deniyorum, umarım kolayca yol alabiliriz. Dal darıdan bile korkuyor kendisi😁
Ekli dosyayı görüntüle 31570
Dışkı güzel 😊 eğitime devam edelim başaracaksınız 🤩

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Ekli dosyayı görüntüle 31570
bence de gelişmeler gayet güzel.

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kafeste var ama şimdiye kadar hiç dokunmadı. Süreyim abi teşekkür ederim🙏🏻

Sağ olun, umarım daha güzel gelişmeleri de paylaşırım🙏🏻
Eğer yemiyorsa nekton msa öneririm kardeşim ben kullandım çok iyi 👍😊

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Üzüm beyi yan kafesten transfer ettik 🥳

Kivi’ye göre daha küçük ama fotoğrafta ondan büyük çıkmış😁 İlk geldiğinde birbirlerini görecek konumlarda, 2 haftadır da yan yana kafeslerde duruyorlardı. Bugün de aynı kafese aldık. Şimdiye kadar bir hır gür yaşanmadı, ara ara birbirlerini öpüyorlar. Umarım böyle devam eder 🧿

Ekli dosyayı görüntüle 32282

Üst Alt