• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sultna papağanım hasta

Engin Erol

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
Uyku
Sessizlik
Hapşırık
Sultan papağanımın durumu beni çok üzüyor 2 gündür sürekli uyuyor hapşırıyor iştahı azaldı dışkısı normal kabarması yok kuyrukta sekme vs yok çok sakinleşti mamaistten entrobac aldım gelmesini bekliyorum perşembe günü sipariş etmiştim umarım bir an önce gelir kekik çayı yapıp burnuna pamukla biraz sürdüm hapşırması azaldı ne yapsam iyi gelir şuanda elimde gerwit var onu verdim suyuna koydum ama içmiyor umarım içer Watch unnamed | Streamable

Engin Erol

Aktif Üye
İstanbul esenyurt civarında tavsiye edebilceğiniz veteriner kliniği var mı

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Sultan papağanımın durumu beni çok üzüyor 2 gündür sürekli uyuyor hapşırıyor iştahı azaldı dışkısı normal kabarması yok kuyrukta sekme vs yok çok sakinleşti mamaistten entrobac aldım gelmesini bekliyorum perşembe günü sipariş etmiştim umarım bir an önce gelir kekik çayı yapıp burnuna pamukla biraz sürdüm hapşırması azaldı ne yapsam iyi gelir şuanda elimde gerwit var onu verdim suyuna koydum ama içmiyor umarım içer Watch unnamed | Streamable
Merhaba geçmiş olsun
Dışkı fotoğraflarını paylaşır mısınız lütfen
Karnı aç mı?

Engin Erol

Aktif Üye
Merhaba geçmiş olsun
Dışkı fotoğraflarını paylaşır mısınız lütfen
Karnı aç mı?
Abla merhaba kuşa bir iğne ve ağzına koyu bir damla damlattılar bune diye sordum antibiyotik dediler 3 gün sade su verin vitamin vermeyin dedi kusabilir dedi dışkısında ilaçtan sonra hafif turunculuk olabilir dedi IMG_7838.pngbu götürmeden önceki dışkısı IMG_7839.png bu da şimdi ki dışkısı bağışıklığı çökmüş dedi bilmiyorum çok kötüyüm

Son düzenleme:

Suğde

Yeni Üye
Merhaba aynı sorunu benim kuşumda da var sürkeli hapşuruyor nefes almakta zorlanıyor gibi görünüyor 3 gündür böyle siz çözüm bulabildiniz mi üşüttüğü için mi öyle oldu

Engin Erol

Aktif Üye
[/QUOTE]
Merhaba aynı sorunu benim kuşumda da var sürkeli hapşuruyor nefes almakta zorlanıyor gibi görünüyor 3 gündür böyle siz çözüm bulabildiniz mi üşüttüğü için mi öyle oldu
hiç bir fikrim yok üşütücek ceryanda kalıcak herhangi bir yerde değildi

Üst Alt