Hormon bozukluğunda bazen görülebiliyor ancak erkek olduğundan emin misinizMerhaba arkadaşlar sultan papaganı cumartesi günü ilk yumurtasını yaptı pazartesi günü ise ikinci yumurtasını yaptı salı günü 3 yumurta olmuş bu nasıl olur erkek sultanlar yumutlarmı
Melodik ötüyor ve konuşuyor dişiler melodik otmüyur diye biliyorumHormon bozukluğu da olsa erkek sultan papağanının yumurtlaması imkansızdır. Kuşunuz yumurtluyorsa dişidir. Eşi yok mu? Kuşu ve kafes ortamını görebilir miyiz?
Hocam maalesef var çok nadiren de olsa bizim bir üretici abinin başına geldi ama milyonda birHormon bozukluğu da olsa erkek sultan papağanının yumurtlaması imkansızdır. Kuşunuz yumurtluyorsa dişidir. Eşi yok mu? Kuşu ve kafes ortamını görebilir miyiz?
YuHormon bozukluğu da olsa erkek sultan papağanının yumurtlaması imkansızdır. Kuşunuz yumurtluyorsa dişidir. Eşi yok mu? Kuşu ve kafes ortamını görebilir miyiz?
Zeki Müren de bizi görüyor mu?Başlığı görünce bile güldürdünüzvideo ekler misiniz görelim
Ekli dosyayı görüntüle 69637Ekli dosyayı görüntüle 69638Başlığı görünce bile güldürdünüzvideo ekler misiniz görelim
Erkek hiç bir canlı doğurmaz, nadirde olsa mümkün değildir, erkek canlılarda, yumurtalık yoktur, rahim yoktur imkansızdırHocam maalesef var çok nadiren de olsa bizim bir üretici abinin başına geldi ama milyonda bir![]()
Abla bizim köyde horoz da yumurtladı yani çok değişik şeylere şahit oldum ben ama nasıl olduğu konusunda bir fikrim yokErkek hiç bir canlı doğurmaz, nadirde olsa mümkün değildir, erkek canlılarda, yumurtalık yoktur, rahim yoktur imkansızdır![]()
Açıklayım hemen ablacım, bazı dişiler, erkek görünümlü olabilir, fakat dişidir, insanda hayvanda, bitkide..Abla bizim köyde horoz da yumurtladı yani çok değişik şeylere şahit oldum ben ama nasıl olduğu konusunda bir fikrim yok![]()
Nerde yumurta? Tek mi kuş? Video ekler misiniz
Ay teşekkür ederim abla sonunda anladım valla çok araştırdım makale vs bulamamıştım 🤍Açıklayım hemen ablacım, bazı dişiler, erkek görünümlü olabilir, fakat dişidir, insanda hayvanda, bitkide..
Hormonal bozukluk burada devreye girer, anatomik olarak dişi yaratılmış, rahim ve yumurtalık vardır, fakat erkek hormonları baskın gelmektedir
İç organlar dişidir, tüm canlılarda görülebilir, örn: erkek hormonu baskın olan bir dişi doğurgandır, bir çok tedaviden geçer (troid, kan, gen, enzim vs. vs) tedavi sonucu doğurganlık yolu açılır(tüp bebek bir örnektir, hormonal sıkıntı sonucu yada iç organ sıkıntısı sonrası tedavi olumlu sonuç verir)
Fakat hiçbir dişi görünümlü erkek doğurmaz, tıpta yoktur, olamazda( rahim nakli yapılsa, yumurtalık yok, mümkünatı yoktur)
Bu yüzden hormonal görüntü ortaya çıkar, horoz görünümlü tavuktur![]()
Açıklayım hemen ablacım, bazı dişiler, erkek görünümlü olabilir, fakat dişidir, insanda hayvanda, bitkide..
Hormonal bozukluk burada devreye girer, anatomik olarak dişi yaratılmış, rahim ve yumurtalık vardır, fakat erkek hormonları baskın gelmektedir
İç organlar dişidir, tüm canlılarda görülebilir, örn: erkek hormonu baskın olan bir dişi doğurgandır, bir çok tedaviden geçer (troid, kan, gen, enzim vs. vs) tedavi sonucu doğurganlık yolu açılır(tüp bebek bir örnektir, hormonal sıkıntı sonucu yada iç organ sıkıntısı sonrası tedavi olumlu sonuç verir)
Fakat hiçbir dişi görünümlü erkek doğurmaz, tıpta yoktur, olamazda( rahim nakli yapılsa, yumurtalık yok, mümkünatı yoktur)
Bu yüzden hormonal görüntü ortaya çıkar, horoz görünümlü tavuktur![]()
Nerde yumurta? Tek mi kuş? Video ekler misiniz
Kuş tek değil hocam dişi var yanında bu kuşlar 48 saatte bir yumurtlamıyormu dişinın attıgı yumurtalar biraz daha iri çiftleşme yok henüz oyüzden yumurtalar boş ama benim anlamadığım dün yumurtlayan kuş bugün nasıl tekrar yumurtlar ve diğer iki yumurtası büyük bugün olan yumurta küçük ve erkek kuş konuşuyor şarkı söylüyor bu dişilerde oluyormu yoksa dısı normalden küçük yumurtlarmı.Nerde yumurta? Tek mi kuş? Video ekler misiniz
Video atamıyorum uygun değil diyorBu kuş erkekmi dişimi
Kuş tek değil hocam dişi var yanında bu kuşlar 48 saatte bir yumurtlamıyormu dişinın attıgı yumurtalar biraz daha iri çiftleşme yok henüz oyüzden yumurtalar boş ama benim anlamadığım dün yumurtlayan kuş bugün nasıl tekrar yumurtlar ve diğer iki yumurtası büyük bugün olan yumurta küçük ve erkek kuş konuşuyor şarkı söylüyor bu dişilerde oluyormu yoksa dısı normalden küçük yumurtlarmı.
İki dişi varsa bir birisi bir birisi mi yapıyor acabaVideo atamıyorum uygun değil diyor
Arkadaşlar bana şunu söylermisiniz konuşan ve şarkı söyleyen bir kuş dilimidir erkek mıdır başka birşey istemiyorum tmm yumurtaları aldım altından zatenİki dişi varsa bir birisi bir birisi mi yapıyor acaba
Yüklenmiyor videoBaşlığı görünce bile güldürdünüzvideo ekler misiniz görelim
Streamble.com üzerinden atabilirsinizYüklenmiyor video