• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sultan papganı erkek yumurtlarmı??

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Arkadaşlar bana şunu söylermisiniz konuşan ve şarkı söyleyen bir kuş dilimidir erkek mıdır başka birşey istemiyorum tmm yumurtaları aldım altından zaten
Şimdi şöyle söyleyeyim, kur ötüşü yapıyor muydu? Çiftleşme gördünüz mü?

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Hocam maalesef var çok nadiren de olsa bizim bir üretici abinin başına geldi ama milyonda bir 😂
Yumurta oluşturmak için eksiksiz bir dişi üreme sistemine ve süreci başlatmak için östrojen gibi hormonlara ihtiyaç var. Bana sorarsanız üreticinizin kuşu da dişi 😊.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Dişi yumurtlamış ve bunu peş peşe yapmış o yüzden son gelen gelişmemiş yumurta 👍Erkek melodik ötüyorsa kurları varsa zaten erkektir bizim bu konuda bişey dediğimiz yok.Konu başlığını değiştirmiycem öyle bir soru geldiğinde cevabını alsın diye, Erkek kuşlar Asla Yumurta Yapmazlar ☺

ftns29

Yeni Üye
Dişi yumurtlamış ve bunu peş peşe yapmış o yüzden son gelen gelişmemiş yumurta 👍Erkek melodik ötüyorsa kurları varsa zaten erkektir bizim bu konuda bişey dediğimiz yok.Konu başlığını değiştirmiycem öyle bir soru geldiğinde cevabını alsın diye, Erkek kuşlar Asla Yumurta Yapmazlar ☺

ftns29

Yeni Üye
Buldum ben cevabını nadırende olsa üreme zamanına yetişmiş kuşlarda oluyormuş ve bazı kuşlar çiftle şeye hazırlandıgını anlatıyormus detaylıca araştırdım bası kuşlar içi boş sarısı dahi yok bu sekılde yumurta atmaları normalmiş ve bazı kuşlar yumurtladıkdan sonra yumurtayıda yıyormus... Veteriner Hekimleri sagolsun ve goole :)

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Buldum ben cevabını nadırende olsa üreme zamanına yetişmiş kuşlarda oluyormuş ve bazı kuşlar çiftle şeye hazırlandıgını anlatıyormus detaylıca araştırdım bası kuşlar içi boş sarısı dahi yok bu sekılde yumurta atmaları normalmiş ve bazı kuşlar yumurtladıkdan sonra yumurtayıda yıyormus... Veteriner Hekimleri sagolsun ve goole :)
Çok güzel araştırmışsınız👍fakat yazdığınız anlaşılmıyor, lütfen yazım kurallarına uyarak yazar mısınız 😊
Anlayışınız için teşekkür ederim

Üst Alt