mizumono
Aktif Üye
- Hastalık Belirtileri
- kanatta büyük şişlik
Merhaba arkadaşlar. Yakın bir akrabamızın sultan papağını için yazıyorum. Kuş benim kuşum olmadığı için bana anlatılan şekilde aktararak soruyorum sizlere de.
1 ay önce fark ettikleri küçük bir şişlik varmış kanadında ama son 1,5 haftadır bu şekilde büyümüş o şişlik. Veterinere götürülmüş ama avian veteriner değilmiş, bir krem ve antibiyotik verilmiş. 1 hafta kullanmışlar ama hiç fayda etmemiş, durgun da şu an. Uçmakta da zorlanıyor haliyle o şişlik yüzünden.
Nedeni ne olabilir bu şişliğin kitle midir acaba? Ne yapılabilir? Ben bir kuş veterineri önerdim ama gidene kadar yapılacak bir şey var mıdır ya da bu tür bir şişlik hayati tehlike yaratır mı?
Fotoğrafları ekliyorum:
Ekli dosyayı görüntüle 68393
Ekli dosyayı görüntüle 68394
Bu da dışkılarının fotoğrafıymış:
Ekli dosyayı görüntüle 68395
1 ay önce fark ettikleri küçük bir şişlik varmış kanadında ama son 1,5 haftadır bu şekilde büyümüş o şişlik. Veterinere götürülmüş ama avian veteriner değilmiş, bir krem ve antibiyotik verilmiş. 1 hafta kullanmışlar ama hiç fayda etmemiş, durgun da şu an. Uçmakta da zorlanıyor haliyle o şişlik yüzünden.
Nedeni ne olabilir bu şişliğin kitle midir acaba? Ne yapılabilir? Ben bir kuş veterineri önerdim ama gidene kadar yapılacak bir şey var mıdır ya da bu tür bir şişlik hayati tehlike yaratır mı?
Fotoğrafları ekliyorum:
Ekli dosyayı görüntüle 68393
Ekli dosyayı görüntüle 68394
Bu da dışkılarının fotoğrafıymış:
Ekli dosyayı görüntüle 68395