• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Sultan Papagını Hıçkırık Sorunu

emirre

Yeni Üye
Merhaba, bugün kuşumun hıçkırdığını fark ettim. Uçabiliyor yemesi de iyi gibi ama hıçkırırken biraz öksürük tarzı ses çıkarıyor. Soğuk algınlıgı veya üst solunum enfeksiyon kaptığını düşünüyorum ne yapabilirim ?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ses yok videoda

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kanatlı uzmanına götürüp röntgen çektirip dışkı analizi yaptırın, solunum enfeksiyonu olabileceği gibi sindirim sisteminde de enfeksiyon olabilir

emirre

Yeni Üye
Kanatlı uzmanına götürüp röntgen çektirip dışkı analizi yaptırın, solunum enfeksiyonu olabileceği gibi sindirim sisteminde de enfeksiyon olabilir
Bölgemde kuştan anlayan bir uzman yok maalesef. Hıçkırık - Hapşırma ve hafif de sol gözü kızarık. Sol gözünü kapatıyordu 1-2 hafta önce tobrased damla ile düzelmişti. Soğuk algınlığı olduğunu düşünüyorum suyuna vitamin koydum ve sıcak ortamda tutuyorum başka ne yapabilirim direkt antibiyotike atlamak istemiyorum

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Bölgemde kuştan anlayan bir uzman yok maalesef. Hıçkırık - Hapşırma ve hafif de sol gözü kızarık. Sol gözünü kapatıyordu 1-2 hafta önce tobrased damla ile düzelmişti. Soğuk algınlığı olduğunu düşünüyorum suyuna vitamin koydum ve sıcak ortamda tutuyorum başka ne yapabilirim direkt antibiyotike atlamak istemiyorum
Hangi semttesiniz ona göre size yakın bir hekim varsa arkadaşlar öneride bulunsun.

Üst Alt