• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Sultan papağanında güvercin sineği

Dmkkk

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba. Bugün sultan papağanımda güvercin sineği gördüm. Kuşumu hiç dışarı çıkarmadım. Başka bir kuşla da tanışmadı hiç. 3 yıldır bende olan bir kuş. İlk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Sineği öldürdüm ama başka sinek göremedim hayvanın üzerinde. Ne yapmam gerekiyor nasıl bir önlem alabilirim başka var mıdır varsa nasıl çıkaracağım? Tecrübeli olan varsa yönlendirsin lütfen

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Dış parzit damlası mutlaka uygulayın. Büyük olmalarına rağmen Çok iyi gizlenir bu sinekler. Lavra bırakmışta olabilir.

Dmkkk

Yeni Üye
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Ben de larva bırakmasından ve başka sinek olmasından korkuyorum açıkçası. Hiç dış parazit damlası falan uygulamadım. Nasıl bir şey bilmiyorum ne almalıyım nasıl uygulamalıyım cevap verirseniz çok memnun olurum

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Mamaist.com whatsap hattına yazın kargo yapıyorlar. Dış parazit damlası derseniz ellerinde olandan gönderirler. Yada çevrenizdeki veterinerler sen de temin edebilirsiniz. Uygulaması kolay. Ensesine tek damla damlatıyorsunuz. Sonrasında onbeş gün sonra ikinci dozu tekralrayıp üç ayda bir düzenli periyodik olarak yapıyorsunuz.

Üst Alt