• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanın tırnagı kırıldı

talha25aydin

Aktif Üye
Kafeste çırpınma sesine koştum geldim ve tırnagı kanıyordu hala kanıyor napmalıyım

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ayrılan kısmı temiz bir tırnak makası ile alın. Kanın durması için yoğun nişastaya basın. Ayağı gömün nişastaya. Kökü durduğu için kısa sürede tekrar uzayacaktır.

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kan toplamamış o tırnak, kuşunuz pied olduğu için bir tırnağı koyu renk. Normal bir durum, müdahale etmeyin.

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Bu renk farklılığı kapıya sıkıştıktan sonra mı oldu? clear piedlerde de farklı renk tırnak olabilir o yüzden soruyorum.

talha25aydin

Aktif Üye
Bu renk farklılığı kapıya sıkıştıktan sonra mı oldu? clear piedlerde de farklı renk tırnak olabilir o yüzden soruyorum.
Kapıya gogus tüyleri sıkıştı tüyler kopunca panikledi etrafa çarptı gözü o yuzden şişti ilk aldıgımda tırnaklar beyazdı vakit geçtikce bu renk oldu kapıya sıkışmadan öncede böyleydi 4 aylık oldu şimdi

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kan toplamış olsada müdahale etmeyin. Sıkıntı olacak bir durum değil.

Diğer tırnak nere takılmış tespit edebildiniz mi? Sorun yaratacak eşya oyuncak tül vs varsa daha sağlıklı olacak şekilde kafesinizi dizayn etmelisiniz.

talha25aydin

Aktif Üye
Kan toplamış olsada müdahale etmeyin. Sıkıntı olacak bir durum değil.

Diğer tırnak nere takılmış tespit edebildiniz mi? Sorun yaratacak eşya oyuncak tül vs varsa daha sağlıklı olacak şekilde kafesinizi dizayn etmelisiniz.
3 tane tar var salıncak sevmiyor die cıkarsım tüle takılmıs olabilir die tül üde cıkardım

Üst Alt