Bide şey sorcam ben kuşumu surekli dısarda bırakıyorum alıştı sadece yem yemeye kafesine giriyor normalde hep dısarda dısarı cılacagım zaman kafese koysam strese girermi dısarıya alıştıgı için
Bence eğer siz evde yoksaniz kafesine koyun. Sonuçta siz yokken Allah korusun bir yere sıkışır, ayağı tüle yakılır yada başka bir şey olur sonuçta sesini duyan kimse olmıcak evde. Evde değilseniz en güvenli yer kafesidir diyorum.
Çirpınmak derken nasıl bir çırpınmaktan bahsediyorsunuz . kanat acma cırpma rutınlerı vardır. birde korkup yerde dehsetle yaptıkları bır cırpınma var . ani ses , gürültü , evinize yeni geldi ise onun gerginliği bunlara sebep olabilir. kuşunuz ne kadar süredir sizinle ?
Yok 3,ay oldu gelelı bi ta gecenkı hissedilen depremde oyle cırpınmaya baslaöıstı bi anda korku cırpınısları yanı bıde bu gece bı anda sesını duydum pat pat cırpınma sesı hemen kalktık ısıgı actım neyden korktu bilemedım normalde hic korkmuyo uyuyo evede alıskın bizede cok alıskın
Yok 3,ay oldu gelelı bi ta gecenkı hissedilen depremde oyle cırpınmaya baslaöıstı bi anda korku cırpınısları yanı bıde bu gece bı anda sesını duydum pat pat cırpınma sesı hemen kalktık ısıgı actım neyden korktu bilemedım normalde hic korkmuyo uyuyo evede alıskın bizede cok alıskın
Ya bir de şwy diycem evde biz yokken nasıl bıraktıysam oyle buluyorum hic kımıldamıyo su yem hicbşrşni yemiyo bız eve gelince hemen su içmeye geciyo yem yemeye iniyo neden acaba tekken yemiyor
Ya bir de şwy diycem evde biz yokken nasıl bıraktıysam oyle buluyorum hic kımıldamıyo su yem hicbşrşni yemiyo bız eve gelince hemen su içmeye geciyo yem yemeye iniyo neden acaba tekken yemiyor
Kalmasın bence . Korkabilir sesten ve farklı bir görüntüden. Geldiğinizde kafesimden çıkarıp yeterli ilgiyi verirseniz daha kapıyı açtığınızda hemen bağırır hoşgeldin nidasi atar size