gofretgemi
Aktif Üye
- Hastalık Belirtileri
- kanatlarındaki yamukluk
- Hastalık Belirti Tarihi
- 1 Eki 2024
daha önce de burada sultan papağanımın kanat köklerindeki ters oluşunu atmıştım gerekli takviyeleri vermemize ve kurumuş tüyleri ondan almamıza rağmen hala ve hala yeni yeni bir sürü yamuk tüy çıkıyor ve bu canını cok acıtıyor.. yeni çıkan tüylerini kopartmamız icin kurumasını beklediğimizde o büyüyene kadar o tüyün altındaki tüylerde onun şeklini alıp yamuluyor...
bundan dolayı canı acıdığından mıdır bilmiyorum kanat altını hep yolmuş.. ne yapabiliriz daha önce karşılaştınız mı bu sorunla bir çözüm bulamadık yakınımızda egzotik hayvan veterineri yok. bir de kanatlarını açtığında çoğu uzun kanadı yok.. eskiden hic yoktu vitaminler sayesinde onlar çıktı ama yarısı kadarı hala yok ve kanadını oynattığında canı acıyor bazen
köklerinden dolayı muhtemelen çünkü kanatları cok olmadığı için çok uçmuyor zorunda kalmadıkça ama enerjisi iştahı yerinde.
bundan dolayı canı acıdığından mıdır bilmiyorum kanat altını hep yolmuş.. ne yapabiliriz daha önce karşılaştınız mı bu sorunla bir çözüm bulamadık yakınımızda egzotik hayvan veterineri yok. bir de kanatlarını açtığında çoğu uzun kanadı yok.. eskiden hic yoktu vitaminler sayesinde onlar çıktı ama yarısı kadarı hala yok ve kanadını oynattığında canı acıyor bazen
Ekli dosyalar
-
369.2 KB Görüntüleme: 5
-
2.7 MB Görüntüleme: 5