S SultanHz. Yeni Üye Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 34 Tepkime puanı 14 Puanları 8 12 Kas 2022 #1 Merhaba sultan papağanımı az önce tespih ile oynatıyordum sallanan top ucu gözüne çarptı birşey olur mu ?
Merhaba sultan papağanımı az önce tespih ile oynatıyordum sallanan top ucu gözüne çarptı birşey olur mu ?
Yusuf Kürşat Akkuş Eski Forumcu Kurucu Üye Katılım 29 Ara 2018 Mesajlar 1,979 Tepkime puanı 2,240 Puanları 113 Yaş 40 12 Kas 2022 #2 Bir sıkıntı olup olmayacağını zaman gösterir sulanma veya kızarıklık var mı göz görüyor mu şiddetli mi vurdunuz
Bir sıkıntı olup olmayacağını zaman gösterir sulanma veya kızarıklık var mı göz görüyor mu şiddetli mi vurdunuz
S SultanHz. Yeni Üye Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 34 Tepkime puanı 14 Puanları 8 12 Kas 2022 #3 Yusuf Kürşat Akkuş' Alıntı: Bir sıkıntı olup olmayacağını zaman gösterir sulanma veya kızarıklık var mı göz görüyor mu şiddetli mi vurdunuz Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum nasıl geldiğini ama hafif galiba sonra alıp kafese koydum.
Yusuf Kürşat Akkuş' Alıntı: Bir sıkıntı olup olmayacağını zaman gösterir sulanma veya kızarıklık var mı göz görüyor mu şiddetli mi vurdunuz Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum nasıl geldiğini ama hafif galiba sonra alıp kafese koydum.
Feyza T. Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 8 Şub 2022 Mesajlar 6,615 Tepkime puanı 9,158 Puanları 113 Yaş 33 12 Kas 2022 #4 Gözlemleyin, kızarma, sulanma, çapak gibi bir şey olursa bize fotoğraf atın veya sürekli gözünü kapatırsa
Gözlemleyin, kızarma, sulanma, çapak gibi bir şey olursa bize fotoğraf atın veya sürekli gözünü kapatırsa
Yusuf Kürşat Akkuş Eski Forumcu Kurucu Üye Katılım 29 Ara 2018 Mesajlar 1,979 Tepkime puanı 2,240 Puanları 113 Yaş 40 12 Kas 2022 #5 SultanHz.' Alıntı: Bilmiyorum nasıl geldiğini ama hafif galiba sonra alıp kafese koydum. Genişletmek için tıkla ... Bir problem olmaz daha dikkat ediniz
SultanHz.' Alıntı: Bilmiyorum nasıl geldiğini ama hafif galiba sonra alıp kafese koydum. Genişletmek için tıkla ... Bir problem olmaz daha dikkat ediniz