• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sultan papaganımın gagasında sivilce benzeri birsey cikti ve kanadı

affan

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
sivilce benzeri birsey cikti
Kullanılan İlaç
yok
Merhaba 4 senedir benle olan sultan papaganimin gagasinda fotograftaki gibi sivilce benzeri birsey cikti dun kanatmisti temizledim hala devam edior yaklasik 5 gundur var sizce ciddimi veterinere gitmemiz gerekirmi?Ekli dosyayı görüntüle 59460

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Önden net fotoğraf eklermisiniz

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Streamable üzerinden kuşun videosunu yükleyip linkini burada paylaşırmısınız. Kuşun tüyleri bana normal gelmedi. Net görebilir miyiz? Kullandığınız takviyeler varsa onların fotoğraflarınıda ekleyin lütfen.

affan

Yeni Üye
Streamable üzerinden kuşun videosunu yükleyip linkini burada paylaşırmısınız. Kuşun tüyleri bana normal gelmedi. Net görebilir miyiz? Kullandığınız takviyeler varsa onların fotoğraflarınıda ekleyin lütfen.
Attim

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Gaga kenarı mantara benziyor. Eczaneden trosdy yada travazol krem alıp ışıkları kapatmadan önce sürün.

Sırttan fotoğraf görebilir miyiz?

Kuşunızda karaciğer sorunu var. Beslenme düzeni nasıl. Hangi tohumları veriyorsunuz. Uçması nasıl?

Takviye sormuştum yanıt verilmemiş?

affan

Yeni Üye
Gaga kenarı mantara benziyor. Eczaneden trosdy yada travazol krem alıp ışıkları kapatmadan önce sürün.

Sırttan fotoğraf görebilir miyiz?

Kuşunızda karaciğer sorunu var. Beslenme düzeni nasıl. Hangi tohumları veriyorsunuz. Uçması nasıl?

Takviye sormuştum yanıt verilmemiş?
Takviye vermiorduk ondan yazmadim yem harici kus kumu verioruz yem olarak kapali karisik cekirdekli yem verioruz ve sebze meyve koyuyoruz haftada 2 duzeni gayet iyi istahsizlik yok ucamior son haftalar karaciger sorunu derken ona ne yapabiliriz veterinere goturmemiz gerekirmi vermemiz gereken takviyeleri yazarmisiniz

Üst Alt