• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanımın Dışkısı Normal mi?

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Ben size Gervit entrobac ve bt amin forte öneririm eğer karaciger ile ilgili bir ürün isterseniz bunuda alabilirsiniz

myilmaz

Aktif Üye
Ben size Gervit entrobac ve bt amin forte öneririm eğer karaciger ile ilgili bir ürün isterseniz bunuda alabilirsiniz
gervit entrobac ve bt amin hepsini birlikte aldim. Ama entrobacta boyle bir problem yasadiysam digerlerini de cope aticam guvenmiyorum. Simdi mamaistten siparis veriyorum. Siparis gelene kadar yapmami onerdiginiz bir sey var mi? Durumu ciddi ve kotu mu sizce?

bende suan bu da var, gecici olarak vermemi onerir misiniz?
IMG_0741.png

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
ürün taze ise evet lakin temiz su verin daha iyi taze olmayan ürün yerine ki taze değilse

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
gervit entrobac ve bt amin hepsini birlikte aldim. Ama entrobacta boyle bir problem yasadiysam digerlerini de cope aticam guvenmiyorum. Simdi mamaistten siparis veriyorum. Siparis gelene kadar yapmami onerdiginiz bir sey var mi? Durumu ciddi ve kotu mu sizce?

bende suan bu da var, gecici olarak vermemi onerir misiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 58428
kullandıgınız takviyeler çalışmıyorsa kuşa faydası olmasını bekleyemezsiniz dolayısı ile taze ürün gelinceye kadar taze su verin

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
ya ben o klasik ucluyu mamaistten soyleyeyim hic ugrasamam saticiyla. Kuşum bir an önce sagligina kavussun. Bir turlu duzelememesinin sebebi bu o halde dimi? Mamaist hangi kargoyla calisiyor biliyor musunuz? Simdi siparis vericem umarim hemen kargoya verirler
En azindan gelene kadar kuş için yapabileceğim bir şey var mı?
karadeniz pet versele laga rohnfried gibi ünlü kuş ürünleri satan firmalarin tokat bayiisi Daha önce birkaç kere alışveriş yapmıştım ama kargo çok bekletiyor ve sorduğum sorulara 4-5 gün sonra yanıt geliyor. Forumda da Şehmus abiyi tanıdığım için mamaistten almaya başladım.

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
mamaistten alışveriş yaptıysanız zeolit tozuda söyleyin bence

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Son anda aklima geldi onu da aldim 👍🏻 Umarim hepsi iyi gelir 🙏🏻
kuşun keyfi yerinde ise kilosu yerinde ise güzel. çünkü haftaya pazartesi gelir diye düşünüyorum yada salı da olabilir

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Son anda aklima geldi onu da aldim 👍🏻 Umarim hepsi iyi gelir 🙏🏻
Merhaba yaklaşık bir yıldır ürünleri kullanıyorum, serin yerde muhafaza edip nemden ve ıslak kaşıktan uzak tutuyorum, tüm takviye ve vitaminler, mamalar, yemlerden çok memnunum. Kullanım süresi 1-2-3 yıl aldıktan sonra.
Kesinlikle mamaist .com ve Şehmus BAKIR
Birebir ilgileniyor sonsuz teşekkür ediyorum. 😊🤲
Demir kaşık kullanmayın lütfen karıştırırken👍

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba yaklaşık bir yıldır ürünleri kullanıyorum, serin yerde muhafaza edip nemden ve ıslak kaşıktan uzak tutuyorum, tüm takviye ve vitaminler, mamalar, yemlerden çok memnunum. Kullanım süresi 1-2-3 yıl aldıktan sonra.
Kesinlikle mamaist .com ve Şehmus BAKIR
Birebir ilgileniyor sonsuz teşekkür ediyorum. 😊🤲
Demir kaşık kullanmayın lütfen karıştırırken👍
Ablam en çok neye seviniyorum biliyor musunuz 😊 cam şişe ve kavanozda bölünmüş ürünü türkiye de ilk mamaist satışa sundu ve bunu duyan bir kaç tüccar kızdı 😂 Şimdi bir çok satıcı cam şişelere yöneldi doğru yolu buldular 👍Artık ürünler bozulmayacak ve hayvancağızlar az hasta olacak işte ona çok sevindim 🥰

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ablam en çok neye seviniyorum biliyor musunuz 😊 cam şişe ve kavanozda bölünmüş ürünü türkiye de ilk mamaist satışa sundu ve bunu duyan bir kaç tüccar kızdı 😂 Şimdi bir çok satıcı cam şişelere yöneldi doğru yolu buldular 👍Artık ürünler bozulmayacak ve hayvancağızlar az hasta olacak işte ona çok sevindim 🥰
Bilinçli satıcı, güvenilir ürün, steril saklama koşulları, her zaman kazanır, yola devam😊🤲
Cam şişe sağlıktır, emeğine yüreğine sağlık ablacım 😊🤲👍

Üst Alt