• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyetini Sor! Sultan papağanımın cinsiyeti, yaşı ve mutasyonu nedir?

Köroğlu

Yeni Üye
İyi akşamlar sultan papağanımı 2 hafta önce sahiplendim. Bir petshoptan. Bu ilk kuşum. 4aylık olduğunu ve erkek olduğunu söyledi. Siz değerli forum üyelerinede sormak istedim. Sizce yaşı ve cinsiyeti nedir? (Mutasyona forumdan bir başlıkta baktım pied herhalde aynı başlıkta erkek dişi ayrımlarının zor olduğu yazıyor.)Ekli dosyayı görüntüle 51849Ekli dosyayı görüntüle 51850Ekli dosyayı görüntüle 51851Ekli dosyayı görüntüle 51852Ekli dosyayı görüntüle 51853Ekli dosyayı görüntüle 51854

Son düzenleme:

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Melodik ötüş var mı

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Video görelim ve kuşa mantar kremi alın petshoptan günlük cere ve ayaklara sürelim bir hafta sonra haftada bir sürmeye devam edelim.. Kuşun tüm ihtiyaçlarını aldınızmı?

Köroğlu

Yeni Üye
Petshoptakileri alabildim. internette de sipariş edeceğim şuanda elimde şu ürünler var:
Eurogold diye bir markanın yemi
Biopetaktive diye bir multivitamin verdi
Yine eurogold markasının kuş kumu
Royalistin spreyi var 15 günde bir kullanıyorum arkasında öyle yazıyordu
Beyaz bir gaga taşı vekalamarı var
Kafeside bu boyutta
(Ballı krakeri kullanmıyorum aynı petshoptan eş diye muhabbet kuşu sahiplenmistim onlar için almıştım bir ay baktım kur vs vs hiç bir şey olmayınca onları verip bu canı sahiplendim.
Bir de dal darım var
Ekli dosyayı görüntüle 51875Ekli dosyayı görüntüle 51874
Ekli dosyayı görüntüle 51873
Ekli dosyayı görüntüle 51872
Ekli dosyayı görüntüle 51871
Ekli dosyayı görüntüle 51870

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Kullandığınız ürünlerin çoğu etkisiz ürünler. Bence multivitamin i hiç kullanmayın bile derim. Aynı zamanda spreyi de. Spreyler yarardan ziyade tam tersi kuşta çeşitli hastalıklara davetiye çıkarabiliyor. Solunum problemi gibi. Almanız gerekenler multivitamin gervit probiyotik entrobac. Tüy gelişim dönemleri için b vitamini BT amin Forte. Kum olarak ta elinizdeki beyaz kristal kum değil de grit kum temin ediniz. Kalamar kemiği deforme olmuş gibi geldi onu da atın kemiği güncelleyiniz. 🖐🏻

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kum grit kum olmalı bu uygun değil. Vitamin gerwit multivitamin takviye verin elinizdeki uygun değil.
Spreyi çöpe atın kullanmayın faydadan çok zararı var.
Izgara var ama gazeteye ulaşım sağlıyorsa yiyebilir o yüzden gazete kağıdı kullanmayın.
Entrobac probiyotik, gerwit multivitamin, BT amin Forte b vitamini ve sağlık tohumu temin edip kullanın. Ürünleri mamaist com dan bölünmüş olarak alabilirsiniz.

Köroğlu

Yeni Üye
Kullandığınız ürünlerin çoğu etkisiz ürünler. Bence multivitamin i hiç kullanmayın bile derim. Aynı zamanda spreyi de. Spreyler yarardan ziyade tam tersi kuşta çeşitli hastalıklara davetiye çıkarabiliyor. Solunum problemi gibi. Almanız gerekenler multivitamin gervit probiyotik entrobac. Tüy gelişim dönemleri için b vitamini BT amin Forte. Kum olarak ta elinizdeki beyaz kristal kum değil de grit kum temin ediniz. Kalamar kemiği deforme olmuş gibi geldi onu da atın kemiği güncelleyiniz. 🖐🏻
Teşekkür ederim

Köroğlu

Yeni Üye
Kum grit kum olmalı bu uygun değil. Vitamin gerwit multivitamin takviye verin elinizdeki uygun değil.
Spreyi çöpe atın kullanmayın faydadan çok zararı var.
Izgara var ama gazeteye ulaşım sağlıyorsa yiyebilir o yüzden gazete kağıdı kullanmayın.
Entrobac probiyotik, gerwit multivitamin, BT amin Forte b vitamini ve sağlık tohumu temin edip kullanın. Ürünleri mamaist com dan bölünmüş olarak alabilirsiniz.
Tesekkür ederim

Köroğlu

Yeni Üye
İyi akşamlar tavsiyeniz üzerine grit kumu aldım diğer ürünleri internetten sipariş ediyorum lakin şöyle bir durum var belki bir irine benzeyen kumlardır bilmiyorum ama bana sattıkları kum diğeriyle birebir aynı gibi geldi bana. Ben kutulu ürün diye güvendim ama tabi kutunun içinden kilitli poşet çıkınca şuanda şüphe ettim sizlerin tecrübesine dayanarak bu grit kum mudur?
Ekli dosyayı görüntüle 51886

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Üstünde grit kum yazıyor fakat biraz merdiven altı bir ürün gibi geldi bana 🙁 bilindik marka alsaydınız daha iyi olurdu mesela bendeki grit kum bu şekilde fotoğraf ekliyorum aynı zamanda marka olarak versele laga Ekli dosyayı görüntüle 51890

Köroğlu

Yeni Üye
Son düzenleme:

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Erkek gibi duruyor. Ama bende de 4 aylık bir erkek var. Apartmandan şikayet almaktan korkuyorum o derece çok ve gür ötüyor 🤷🏼‍♀️ karanlık perde bile kar etmedi o derece 🤣🤣🤣

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Maşallah çok güzel bir can sahiplenmişsiniz🧿Benimkide 4 aylık ve oldukça çok konuşuyor. (kelimeler ve şarkı söylüyor) 🧿youtu.be de anneni seviyorsan alkışla🤗 ıslık ile sabahları 15 dk telefondan dinlettim çok güzel söylüyor şuan. İlk başlangıç sizinki gibiydi. Erkekse eğer 3-5 güne söylemeye başlar🤗 sonrası sevgi ile kulağına eğilince ve istediğiniz kelimeleri söyleyin. Sonra kulaklarınızı tıklayın. Çünkü öğrendikten sonra susması çok zor(sabah 7 de konuşmaya başlıyorlar)karşılıklı sevgi ilgi ve sabırla çok güzel konuşur🤗👍🧿🧿

Üst Alt