• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanım

ÇILGIN PİDECİ

Aktif Üye
Yeni sultan papağanı aldım. Pazartesi günün bugüne üçüncü günü oldu, hiç çıkartmadım kafesinden. Çokta rahatsız etmedim. Yaşını tahmin edebilir misiniz? Dışkısınıda atıcağım bir sorun var mı kuşta diye, birde gayet gür bir sesi var. Sanki kadın çığlığı gibi bağırıyor. Cinsiyetini buradan anlayabilir miyiz? Belki hatırlıyorsunuzdur önceki sultan papağanım vardı ölmüştü malesef, tavsiyeler verirseniz sultan papağanları ile ilgili memnun kalırım. Gayet büyük ızgaralı bir kafeste aldım. Şimdiden ilginiz için teşekkürler

Ekli dosyalar

ÇILGIN PİDECİ

Aktif Üye
Söylemeyi unuttum, fazla hapşırmıyor ama bazen böyle arka arkaya 5-6 kez hapşırıyor. Kaşınırken felan, genelde yemek yerken oluyor bu, burnuna bir şey kaçtığından mı yoksa bir hastalığı felan var mı? Ben yinede suyuna multivitamin koydumm ayriyeten üşümesin diye kafesinin etrafına bez iyi mi yapmışım yoksa kaldırmalı mıyım

Mert G.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Yem tozluysa oyüzden hapsırıyor olabilir

Son düzenleme:

Mert G.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Melodik ötüs varsa erkek yoksa disidir. Dıskı için hocalarım yorum yapar iyi günler dilerim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yeni gelmiş biraz zaman verin daha iyi adapte olunca alışır sızede aynı şekilde eğitime devam edin ,kafes tabanını daha hijyenik tutalım dışkılardaki değişiklik strese bağlı olabilir kötü değil 👍cinsiyet için kesin değil biraz zaman geçince anlaşılır ben yüzde 60 dişi diyorum yanıltabilirde bir iki hafta sonra belli olur melodik öterse erkektir

ÇILGIN PİDECİ

Aktif Üye
kafesin altını nasıl açıcam
neyle açmalıyım takılmadan çıkmasını istiyorjum

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
kafesin altını nasıl açıcam
neyle açmalıyım takılmadan çıkmasını istiyorjum
Kafesin iki yanında tutup sıkınca tırnaklardan ayrılır kafes 👍 o zaman yavaşça kuş tünekte iken düz bir yere koyun altlığı güzel yıkayıp kurutup tabana kağıt havlu ve ızgarasını koyarak tekrar kuşu kaçırmadan kafesi yerleştirin

ÇILGIN PİDECİ

Aktif Üye
arada böyle kısık sesle mırıldanırken değişik seslerde çıkamıyor, sadece düz bağırmıyor. Ama bağırdığında dümdüz kadın çığlığı gibi

Sss855

Aktif Üye
biraz zaman ver ona eğer bildiğin melodik ötüyorsa erkektir tek ton viyaklıyor sa dişidir ayrıca kendini pusup viyaklıyorsa da dişidir bak videoya böyle bir hareket yapıyorsa dişidir. Watch unnamed | Streamable benim sokağım da var sesi bana kadar geliyor ama tek ton tam resmini atarmısın buraya

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ya zaten benim konum sadece hesabımı bilmediğim için bide mobilden açtım @Yiğit Ö.
Toplam 3 ıp adresi gözüküyor, Lütfen 2 tanesini bundan sonra kullanmayın, site kuralları gereği yasaktır, uzaklaştırma almanızı istemem, amacımız yardımcı olabilmek😊
♦Kafeskuslari.com yöntemi