• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım zayıf mı?

Twetty37

Yeni Üye
Sultan papağanım max 6 aylıktır bana zayıf gibi geliyor tazmania markalı yem yiyor içinde büssürü birşeyler var ama seçerek yiyor kuşum vitaminli su kullanıyorım daldarı çok yiyor onun haricinde ceviz meyve sebze yediremiyoruz palet yem diye birşey varmış ondan almalı mıyım sizce kilo yapar mı ?

Ekli dosyalar

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Öncelikle kilosunu ölçmek için yoksa evinizde hassas tartı temin edebilirsiniz. Yem olarak da bence gardenmix ,goldmix, versele laganin paraket yemini veya @Şehmus BAKIR abimizin mamaist.com sitesini inceleyip ordan da yem alabilirsiniz kendi özel hazırladığı pareket yemden.

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Palet yem kuşlar için çok faydalı ama alıştırması çok zor ve fiyatıda tuzlu.Kiloya gelirsek hassas tartınız varsa tartın ona göre bir şey diyelim

Twetty37

Yeni Üye
Malesef hassas tartım yok ele alışmadı çok zor bi kuş saldırgan bir kuş ele alamıyoruz dışarı çıkaedığımızda da avizeden aşağı inmiyor kafese de zor koyuyoruz ayrıca bu multivitamin kullanabilir miyim önceki kuşum hastalanmıştı onun için vermişlerdi

Ekli dosyalar

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Malesef hassas tartım yok ele alışmadı çok zor bi kuş saldırgan bir kuş ele alamıyoruz dışarı çıkaedığımızda da avizeden aşağı inmiyor kafese de zor koyuyoruz ayrıca bu multivitamin kullanabilir miyim önceki kuşum hastalanmıştı onun için vermişlerdi
Bu vitamini en son ne zaman açtınız ? Açıldıktan sonra 6 aylık kullanım süresi var ondan sonra bozuluyor çöpe atmanız lazım. Bu vitaminden değil de rohnfried sağlık ürünlerinden gerwit entrobac probiyotik ve b vitamini temin edebilirsiniz

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Bence yenilerini al derim. Dediğin ürünleri hiç kullanmadım rohnfried sağlık ürünleri kullandım ben. Rohnfried ürünleri çok daha iyi

Twetty37

Yeni Üye
Veteriner vermişti de olur teşekkür ederim bu arada genel görüntü olarak nasıl çok kaşınıyor

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Veteriner vermişti de olur teşekkür ederim bu arada genel görüntü olarak nasıl çok kaşınıyor
gayet sağlıklı gözüküyo sultanlar kendini çok temizler normal durumdur ama yine gece bi bakın kafeste nokta nokta şeyler var mı

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
yaz dönemlerine yaklaşıyoruz önlem amaçlı bir ense damlası uygulayabilirsin
Vilmectin örnegin

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Küçük beyaz tüyler varsa tuye girmiş olabilir b vitamini takviyesi yapabilirsiniz

Üst Alt