• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım zayıf mı

rosapetalis

Yeni Üye
Sultan papağanı dişi 2 yaşında 5 yavru yaptı arka arkaya hep narindi yapısı ama sanki zayıfladı gibi geliyor sizce kuşum çokmu zayıf baya da yiyor eskiden de kilo alamıyordu. Nasıl kilo aldırabilirim? Hassas tartım yok kaç gram olabilir ki resim koyuyorum
Not üstündeki batikon

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bana zayıf gelmedi ama sultanlardan anlayan arkadaşlarımın yorumları daha doğru olacaktır. Aslında hassas tartıyla ölçmeniz aklınızdaki soru işaretini de kaldırmış olur 🌸 ama yine de Sultan sahibi olan arkadaşlarımın yorumlarını bekleyin.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Sultan papağanı dişi 2 yaşında 5 yavru yaptı arka arkaya hep narindi yapısı ama sanki zayıfladı gibi geliyor sizce kuşum çokmu zayıf baya da yiyor eskiden de kilo alamıyordu. Nasıl kilo aldırabilirim? Hassas tartım yok kaç gram olabilir ki resim koyuyorum
Not üstündeki batikon
Bu kanadında et çıkan kuşunuz mu?( tüyleri ilaçlı)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Önerilerinizi bekliyoruzz
Yani kilo ile ilgili takıldım bana resimde biraz zayıf geldi ama fotoğraf yanıltıyor komşuda falan yok mu mutfak tartısı yada kuyumcuya falan götürüp tarttırın emin olalım

rosapetalis

Yeni Üye
Bitane mutfak tartısı buldum abi 80 gr nasıl sence dişi ama oldum olası zayıftı çok da yiyor
Yani kilo ile ilgili takıldım bana resimde biraz zayıf geldi ama fotoğraf yanıltıyor komşuda falan yok mu mutfak tartısı yada kuyumcuya falan götürüp tarttırın emin olalım

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
80 gr sultan için düşük kardeşim 100 gr olana kadar iyi karışım yem ve mama ile destekleyebilirsin👍hızlı kilo aldırmak için elle besleme öneririm ve yem karışımı için de bana mamaist whatsap hattından ulaşır mısın

Üst Alt