• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Sultan Papağanım ve genel durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

smblarer

Tutkulu
Merhaba sultan papaganim aşırı agresiflesti şuanda normal az önce kucağımda sevdim sakinleştirdim olayı şöyle anlatım
Koltuğun arkasında şu fotograftaki eşyalar vardı buda oraya gitti bı an yaklaştım napıyor diye tisladi uçarak üzerime saldırdı 😅 elim delik deşik şuanda neyse sonra direk kaldırdım onları kafesine soktum 5 dakka sonra dedim tekrar cikartim sakinlesmistir tekrar gitti oraya onları orda göremeyince çığlık attı tunekle aldım bı sekil çıkardım ordan yastıklarla kapattım orayı gitmesin diye sonra televizyonun üzerine koydum sakinlessin diye sakinleşti gibi şuanda normal ilk defa elimi boyle ısırdı çok kötü oldu yani elim şuanda normal sakın ama sizce neden öyle yaptı orayi sahiplendiginden dolayimi koltuğun arkasında bunlar vardı

Son düzenleme:

zeysssbird

Eski Forumcu
Merhaba sultan papaganim aşırı agresiflesti şuanda normal az önce kucağımda sevdim sakinleştirdim olayı şöyle anlatım
Koltuğun arkasında şu fotograftaki eşyalar vardı buda oraya gitti bı an yaklaştım napıyor diye tisladi uçarak üzerime saldırdı 😅 elim delik deşik şuanda neyse sonra direk kaldırdım onları kafesine soktum 5 dakka sonra dedim tekrar cikartim sakinlesmistir tekrar gitti oraya onları orda göremeyince çığlık attı tunekle aldım bı sekil çıkardım ordan yastıklarla kapattım orayı gitmesin diye sonra televizyonun üzerine koydum sakinlessin diye sakinleşti gibi şuanda normal ilk defa elimi boyle ısırdı çok kötü oldu yani elim şuanda normal sakın ama sizce neden öyle yaptı orayi sahiplendiginden dolayimi koltuğun arkasında bunlar vardı
Sanıyorumki o eşyaları sahiplenmiş ve siz yaklaşınca sizi tehtit görmüş bu yüzden size saldırıda bulunmuş.

zeysssbird

Eski Forumcu
Yüksek ihtimal öyle bazenleri kafesteykende öyle yapıyor 🤣 çok komikler ya kaldırdım o eşyaları ama bı sorun olmaz onun için dimi yani şuanda normal sevdimde
Kafes ztn onların yaşam alanı olduğu için normal🤣 ama sanıyorum kuşunuzun kızgınlıkta olması böyle şeyleri daha çok tetikliyor

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Evet onları kafes bile zannetmiş hatta yuvalık zannetmiş olabilir 🤣🤣

smblarer

Tutkulu
Merhaba papağanım çok mu zayıf duruyor sizce

mortsvivants

Eski Forumcu
Kıdemli Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt