• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Sultan Papağanım ve genel durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

smblarer

Tutkulu
Merhaba papaganimin böyle yapmasina izin vermeli miyim çiftleşme hareketiymis 🤣 daha fazla kiziştirirmi kuşu sizce izin vermeli miyim kızgınlin döneminde hala bitmedi kızgınlık dönemi 😅 Watch unnamed | Streamable

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Şu an kızgınlıkta ve evet çiftleşme hareketi ☺ Haftada bir kez yulaf verin, elma verin ☺

smblarer

Tutkulu
Merhaba tekrardan dün papağanım uçarak saldırıyor demiştim sahiplenmisti koltuğun arkasını bugün gene oraya gitti busefer koltuğu oraya kaydirdim boşluk kalmadı gidemiyor artık ama hala gitmek istiyor gibi bundan nasıl vazgecirtebilirim nasıl unutturabilirim

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Başka odaya mı alsanız 🤣🤣🤣

mortsvivants

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhaba tekrardan dün papağanım uçarak saldırıyor demiştim sahiplenmisti koltuğun arkasını bugün gene oraya gitti busefer koltuğu oraya kaydirdim boşluk kalmadı gidemiyor artık ama hala gitmek istiyor gibi bundan nasıl vazgecirtebilirim nasıl unutturabilirim
Yerde gezen sultan görünce şaşırıyorum epey, benimki travmalı olduğundan olsa gerek asla alçak yerlerde durmuyor. En basitinden yatağımın üzerinde bile durmuyor. Sürekli yukarılarda takılıyor. Kafes etrafına oynayabileceğini alanlar oluşturmuşsunuz aslında ama maalesef bir yere taktıklarında hep orada olmak isterler. Koltuğu oradan alma şansınız var mı peki?

smblarer

Tutkulu
Yerde gezen sultan görünce şaşırıyorum epey, benimki travmalı olduğundan olsa gerek asla alçak yerlerde durmuyor. En basitinden yatağımın üzerinde bile durmuyor. Sürekli yukarılarda takılıyor. Kafes etrafına oynayabileceğini alanlar oluşturmuşsunuz aslında ama maalesef bir yere taktıklarında hep orada olmak isterler. Koltuğu oradan alma şansınız var mı peki?
Koltuğu alma şansım yok suanlik kapattım ordaki boslugu unuttu gibi daha gitmiyor cikardigimda ama koltuğu eski haline getirdigimde napar bilmiyorum illaki unutur yani dimi

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Dışarı çıkınca oyalayacak bir şeyler bulun oyuncak gibi ☺

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tamamdır sağolun unuttu gibi ama şimdi başka köşeye gitti 🤣 napıcam bilmiyom ama burada okadar uçarak saldirmiyor gene iyi 😅 evimi kesfediyor acaba 1 ay oldu geleli
Muhtemelen meraktan keşfediyor 🤣🤣🤣

smblarer

Tutkulu
Muhtemelen meraktan keşfediyor 🤣🤣🤣
Olabilir ilk geldigi zamanlardaki gibi değil önceden belli yerleri vardı dolabın üstü bide yansımasını gördüğü bir sepha ikisi arasında gidip geliyordu şimdi iyice şımardı 😂 duvarı kemirmis atmiş hep yere

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Olabilir ilk geldigi zamanlardaki gibi değil önceden belli yerleri vardı dolabın üstü bide yansımasını gördüğü bir sepha ikisi arasında gidip geliyordu şimdi iyice şımardı 😂 duvarı kemirmis atmiş hep yere
Yine de fazla kemirmesin dikkat edin 🤣

smblarer

Tutkulu
Merhaba papaganimin dışkısı nasıl herhangi bir sorun gozukuyormu su sonuncu fotoğrafta eski diskilarda var su sıralar çok meşgul oldugumdan dolayı temizleyemedim kafes tabanini sabah temizliyecegim inşallah 🙂 vitamin olarak BT amin probiyotik ve gervit w kullanıyorum bugün gervit w verdim su ilk fotoğraftaki dışkı bugüne ait herhalde yeni yapılmış gibi duruyor bide gervit w yi yarım suluğa 5 damla koyuluyor dimi 5 damla koydum ama

zeysssbird

Eski Forumcu
Merhaba papaganimin dışkısı nasıl herhangi bir sorun gozukuyormu su sonuncu fotoğrafta eski diskilarda var su sıralar çok meşgul oldugumdan dolayı temizleyemedim kafes tabanini sabah temizliyecegim inşallah 🙂 vitamin olarak BT amin probiyotik ve gervit w kullanıyorum bugün gervit w verdim su ilk fotoğraftaki dışkı bugüne ait herhalde yeni yapılmış gibi duruyor bide gervit w yi yarım suluğa 5 damla koyuluyor dimi 5 damla koydum ama
Evet yarım suluğa 5 damla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt