• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Sultan Papağanım ve genel durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

smblarer

Tutkulu
Bide probiyotik koyduğum sudan dolayı agizi kokarmi icince

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ya sanki bişey kokuyor gibi ağzımı kokuyor başka biseyki anlamadım noemalmi sizce elim probiyotik koydugumdaj dolayı kokuyor acaba elimin kokusumu geliyor bana yoksa onun mu ağzı kokuyor
Sizin elinizden de olabilir ☺ İnceleyin iyice 🙏🌸

smblarer

Tutkulu
Normal değil genelde mantar enfeksiyonuna yorarız bu durumu ama zannetmiyorum sizin minikte olduğunu ☺
Tamamdır teşekkür ediyorum ya zaten böyle tam koku onun ağzından gelmiyor gibi tam çözemedim ama yüksek ihtimal ondan gelmiyor tamam teşekkür ederim son sorum olarak mantar enfeksiyonunun belirtileri tek ağız kokusumu

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tamamdır teşekkür ediyorum ya zaten böyle tam koku onun ağzından gelmiyor gibi tam çözemedim ama yüksek ihtimal ondan gelmiyor tamam teşekkür ederim son sorum olarak mantar enfeksiyonunun belirtileri tek ağız kokusumu
Salyalı kusma, ağız kokusu, ishal, kursakta şişlik gibi ☺

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ağız kokusu tam emin olmamakla beraber hiçbiri yok gibi tamamdır sagolun ama yüksek ihtimal o koku ondan gelmiyor
Entrobac kokusu biraz sinebilir elinize bulaşık deterjanı ile iyice yıkayıp öyle bakın miniğe ☺

smblarer

Tutkulu
Merhaba bir sorum olacak mamaist özel karisim yem nasıl oluyor direk sitede satiliyormu yoksa wp hattından mi iletisime geçiyoruz ve normal yem gibi dimi yani yemi bitti verselega alacaktım forumda gezin8rken okudum merak ettim bilgi verir misiniz bide onun dışında papaganima başka ne tür şeyler verebilirim farklı olarak sebze olur meyve olur yada hazirlayabilcegim bir karışım varmi sebze salatası varmış forumda gördüm onu en yakın zamanda yapacağım ancak onun dışında başka ne verebilirim şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkür ederim

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba bir sorum olacak mamaist özel karisim yem nasıl oluyor direk sitede satiliyormu yoksa wp hattından mi iletisime geçiyoruz ve normal yem gibi dimi yani yemi bitti verselega alacaktım forumda gezin8rken okudum merak ettim bilgi verir misiniz bide onun dışında papaganima başka ne tür şeyler verebilirim farklı olarak sebze olur meyve olur yada hazirlayabilcegim bir karışım varmi sebze salatası varmış forumda gördüm onu en yakın zamanda yapacağım ancak onun dışında başka ne verebilirim şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkür ederim
Versele laga yumurta maması verebilirsiniz, mamaistin sitesinde paraket yemi alabilirsiniz veya whatsapptan sultanıma özel karışım istiyorum diyebilirsiniz ☺

smblarer

Tutkulu
Versele laga yumurta maması verebilirsiniz, mamaistin sitesinde paraket yemi alabilirsiniz veya whatsapptan sultanıma özel karışım istiyorum diyebilirsiniz ☺
Tamamdır sağolun peki onun dışında farklılık olması açısından başka neler verebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt