• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Sultan Papağanım ve genel durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

smblarer

Tutkulu
Merhaba tekrardan üç sorum olacak
1. Sultan papağanımımın ağırlığı 80 gram civarıydı normal dimi tam hatırlamıyorum dün tartmıştım 84 felandi herhalde normal dimi
2. De tüy donemindeydi hala devam ediyor galiba geçen hafta 2 defa BT amin verdim bu haftada aynı şekil 2 defami vereyimmi
3. De dışkısı biraz sulu gibi geldi marul yedi. dün d8skisi böyle değildi dün atmıştım hatta normal demiştiniz maruldan dolayimi böyle sulu şimdiden tesekkurler

Son düzenleme:

smblarer

Tutkulu
Şimdide böyle yaptı normaldi aşağı doğru gitti oyuzden uzun böyle

Erenb51

Tutkulu
Yediği şeylerw göre dışkı değişir marul da ishal yapar. Tüydeyse 2 defa vermeye devam edin tüy dönemi bitince haftada 1 vermeye devam edeceksiniz. Kuşunuz kaç aylık ve hareketli mi

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yediğine göre değişir dışkısı, siz tüy dönemi boyunca verin iki kere ☺ Gramı da değişir normaldir tüy döneminde azalır maşallah sübhanallah çiko gibi peş peşe babacık diyor 🤣🤣🤣

smblarer

Tutkulu
Yediği şeylerw göre dışkı değişir marul da ishal yapar. Tüydeyse 2 defa vermeye devam edin tüy dönemi bitince haftada 1 vermeye devam edeceksiniz. Kuşunuz kaç aylık ve hareketli mi
8 aylık 1 yaş civarı yani çok hareketli diyemem ama hareketlide

smblarer

Tutkulu
Bide birşey sorucam yarın probiyotik vericem ben b vitaminini biraz geç verdim salı günleri veriyordum normalde cuma verdim pazar probiyotik salı Bt amin Perşembe gervit w vereyim dimi tüy doneminde 2 defa BT dediniz nasıl vericem yani hangi gün vermeliyim

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Sadece örnek amaçlı yazıyorum şimdi.
Pazartesi bt amin forte, çarşamba gervit w, cuma bt amin forte, pazar entrobac, salı bt amin forte, perşembe gervit w, cumartesi bt amin forte, pazartesi entrobac gibi gider. Bir gün kayar ama rutin devam eder ☺

smblarer

Tutkulu
Sadece örnek amaçlı yazıyorum şimdi.
Pazartesi bt amin forte, çarşamba gervit w, cuma bt amin forte, pazar entrobac, salı bt amin forte, perşembe gervit w, cumartesi bt amin forte, pazartesi entrobac gibi gider. Bir gün kayar ama rutin devam eder ☺
Tamamdır teşekkür ediyorum fotoğraflara bakınca hala tüy doneminde dimi döküyor hala çokta anlamıyorum ama

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Evet tüy döneminde ve dışkısı gayet yerinde maşallah 🌸🙏

smblarer

Tutkulu
Merhaba sultan papaganima ölürüm Türkiyem öğretmek istiyorum 🤣 nasıl öğrenebilirim babacik cicikus aşkım tarzı kelimeleri ben söyleye söyleye öğrendi bunu nasıl ogretcem videosunu açıp böyle günde 15 dakka felan dinletimmi

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba sultan papaganima ölürüm Türkiyem öğretmek istiyorum 🤣 nasıl öğrenebilirim babacik cicikus aşkım tarzı kelimeleri ben söyleye söyleye öğrendi bunu nasıl ogretcem videosunu açıp böyle günde 15 dakka felan dinletimmi
Evet dinletin ☺

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Çok iyi yapmışsınız, çiko abisi gibi söyler, fıstık ablası da dans eder öğrensin 😍🌸☺🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt