• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Sultan Papağanım ve genel durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

smblarer

Tutkulu
Ya ben birşey daha sorucam su 2 3 gündür kafesteki tunekleri çok degistiriyorum bı turlu içim rahat etmedi sizce nasıl yapmalıyım kafesin düzenini eve geçince atacağım kafesin fotografini

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye

smblarer

Tutkulu
Çok teşekkür ederiz ablasıııı 😍😍😍

Siz atın resmini biz bakalım 🙏☺
Eve geçince atacağım inşallah birde kafes zeminine diskiladigi yere birşeyler seriyorlarmis kum tarzımı ne kafesin tabanı çekmeli olmadığı için temizlemekte zor oluyor o granürmü ne birşey okumuştum tam hatırlamıyorum onu alıp doksem kafes tabanina kaç günde 1 temizlemek gerekir bide gerekli bişey mi onu alıp dokmek tam anlatamadım ama 😅

Son düzenleme:

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Eve geçince atacağım inşallah birde kafes zeminine diskiladigi yere birşeyler seriyorlarmis kum tarzımı ne kafesin tabanı çekmeli olmadığı için temizlemekte zor oluyor o granürmü ne birşey okumuştum tam hatırlamıyorum onu alıp doksem kafes tabanina kaç günde 1 temizlemek gerekir bide gerekli bişey mi onu alıp dokmek tam anlatamadım ama 😅
2 günde bir mutlaka temizleyin kekikli taban malzemeleri var ondan alabilirsiniz ☺

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yani onu dokuncede temizlemek gerekiyor
Yani onu dökünce hadi 3 gün olsun mutlaka hijyen çok önemli ben iki günde bir temizliyorum ikisinin de altını haftada bir kez de genel temizlik yapıyorum virkon s ile ☺ Yemlikleri ve sulukları her gün 10 dakika bulaşık deterjanlı kaynar suda bekliyor sonra soğuk su ile iyice duruluyorum, beş litrelik ayrı suları var içme suyu kullanıyorum 🥰

smblarer

Tutkulu
Kafesi bu şekilde öndeki tünek uzun olduğu için aşağı doğru eğiliyor nasıl takayım tunekleri sizce

mortsvivants

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kafesi bu şekilde öndeki tünek uzun olduğu için aşağı doğru eğiliyor nasıl takayım tunekleri sizce
Yatağa giden tünek gibi uzun tünek tercih edebilirsiniz. Kafes ortamı iyi duruyor. Grit kumu mevcut mu kafeste?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bir tık daha uzun tünek alın daha uzunları var öyle daha kolay olur ☺

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Böyle gayet iyi 🌸🙏

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Gayet iyi ama salıncağın yanındaki siyah boncuğu çıkarın bence gereksiz ☺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt