• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Sultan Papağanım ve genel durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

smblarer

Tutkulu
Bir sorim daha olacak ya ben bı turlu uzaktan ele gelmeye alistiramadim oncedej elime gelirken isiriyordu isirmiyor artık ama uzaktan grlmiyor en sevdiği yemle denedim gene gelmiyor nasıl uzaktan elime gelmesini alistiricam yada zamanla kendisi gelirmi uzatınca alışıp
Video felan izledim denedim hepsini yok gelmiyor

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Siz alın kafese birakin alın kafesin üzerine bırakın deneyin 🙏

smblarer

Tutkulu
Bir sorum daha olacak kafesine elimi dokundurunca saldırıya geçiyor 🤣 bı köşesi var son 1 gündür oraya gidiyor sonra kafese elimi yaklastirinca saldiriyor ama kafes dışında bebek gibi 🤣 sizce niye öyle yapıyor.

Son düzenleme:

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bir sorum daha olacak kafesine elimi dokundurunca saldırıya geçiyor 🤣 bı köşesi var son 1 gündür oraya gidiyor sonra kafese elimi yaklastirinca saldiriyor ama kafes dışında bebek gibi 🤣 sizce niye öyle yapıyor.
Benim fıstık da öyle 🤣🤣 Kafesini sahiplenmiş ☺

smblarer

Tutkulu
Merhaba bir sorum olacak 200 ml suluğa vitamini nasıl koymam gerekiyor suyu yarisi kadarmi doldurmam gerekiyor

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba bir sorum olacak 200 ml suluğa vitamini nasıl koymam gerekiyor suyu yarisi kadarmi doldurmam gerekiyor
Yarısının yarısı kadar doldurmanız lazım, yarısını doldurursanız 100 ml gibi damlatmanız gerekir mesela 50 ml 7 damla ise 100 ml 14 damla olur ☺

smblarer

Tutkulu
Merhaba sultan papaganim biraz durgun gibi ya aslında durgun değil gibi ama durgun gibi yani nasil anlatayim bilemedim kafesindeki esyalarin yerini felan değiştirdim ondan mı acaba dışkısı iyi gibi geldi ama bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt