Anözdemir
Yeni Üye
Bunu da az önce yaptı.
Ekli dosyalar
-
990 KB Görüntüleme: 16
Bana da aynısını vermişti karışım yapıp veriyorlar suan kaşınma bitmediyse biraz banyo da deneyebilirsiniz. Kendisi yapmıyor ise sprey ile 2 günde bir yağmur yapıyor gibi üstlerinden sıkarsanız yeterli olurVeteriner haftada 1 kez 2 damlayı 3 uygulamada yani 3 hafta damlatın demişti. Saydam bir sıvıydı. Bitti. Enjektör içinde vermişti. Markası neydi, kokusu nasıldı bilmiyorum. Hala kaşınmaya devam ediyor.
Ancak dışkısı düzeldi şükür. Antibiyotik kullanmayı bitireli 1 hafta olmuş olmalı. Tam bilemeyeceğim. Teşekkürler.
Veteriner banyo yaptırmayın dedi. Spreyle su sıkarım inşallah. Teşekkür ederim.Bana da aynısını vermişti karışım yapıp veriyorlar suan kaşınma bitmediyse biraz banyo da deneyebilirsiniz. Kendisi yapmıyor ise sprey ile 2 günde bir yağmur yapıyor gibi üstlerinden sıkarsanız yeterli olur![]()
O enjektörden 3 gün sonra yaptırabilirsiniz ama suan su da püskürtmeyin 3 gün geçsinVeteriner banyo yaptırmayın dedi. Spreyle su sıkarım inşallah. Teşekkür ederim.
Tamamdır, teşekkürler.O enjektörden 3 gün sonra yaptırabilirsiniz ama suan su da püskürtmeyin 3 gün geçsin
Bu dışkıyı yeni yapmıştı. Rengi fıstık yeşile benziyor. Ayrıca video paylaşamıyorum. Bu yüzden resim gönderdim.Kuşun net şekilde videosunu ve birden fazla dört beş tane yeni yapılmış dışkıları atabilir misiniz.
Bir de kaşınırken veya ben onu severken böyle beyaz parçacıklar dökülüyor.Bu dışkıyı yeni yapmıştı. Rengi fıstık yeşile benziyor. Ayrıca video paylaşamıyorum. Bu yüzden resim gönderdim.
Bu normal. Sultan papağanları diğer kuşlara göre bir tık fazla kaşınıp kepek döker. Tek dışkı belirleyici olmaz. Tabana beyaz peçete serin ve dört beş tane yeni yapılmış son dışkıları atınız. Videoyu da streamable.com üzerinden ekleyiniz çıkan linki kopyalayıp burada mesaj bölümünde paylaşın.Bir de kaşınırken veya ben onu severken böyle beyaz parçacıklar dökülüyor.
Bu normal. Sultan papağanları diğer kuşlara göre bir tık fazla kaşınıp kepek döker. Tek dışkı belirleyici olmaz. Tabana beyaz peçete serin ve dört beş tane yeni yapılmış son dışkıları atınız. Videoyu da streamable.com üzerinden ekleyiniz çıkan linki kopyalayıp burada mesaj bölümünde paylaşın.
Video linkini gönderdim. Dediğiniz gibi de peçete koydum. Ancak sabah olunca dışkı fotolarını gönderebilirim. Teşekkürler.![]()
Ben kuşta sorun göremedim.Video linkini gönderdim. Dediğiniz gibi de peçete koydum. Ancak sabah olunca dışkı fotolarını gönderebilirim. Teşekkürler.
Ben kuşta sorun göremedim.![]()
Bu normal. Sultan papağanları diğer kuşlara göre bir tık fazla kaşınıp kepek döker. Tek dışkı belirleyici olmaz. Tabana beyaz peçete serin ve dört beş tane yeni yapılmış son dışkıları atınız. Videoyu da streamable.com üzerinden ekleyiniz çıkan linki kopyalayıp burada mesaj bölümünde paylaşın.
Çok teşekkür ederim ilginiz için.🪻 Kafeste tüneğin altına koyduğum peçetenin fotosunu da gönderdim. Peçetenin üst kısmındaki dışkısını yeni yaptı. Koluma yapmıştı. Peçeteye sıyırdım.Ben kuşta sorun göremedim.![]()
Farklı bir konu olunca öyle yapmıştım. Anladım.Kuşun hikâyesini bilmemiz açısından tek konudan devam edin. Diğer konunuzu kilitliyorum. Bu konu altına sorularınızı sorabilirsiniz. Dışkılar çok değişken. Arada yediklerine içtiklerine bağlı olarak rengi yada kıvamı farklı olabilir. Kafeste kalamar kemiği var mı varsa çok tüketir mi. Beslenme düzeni nasıl ne yer ne içer.
O en sol alttaki beyazı anlamadım ne olduğunu . Bu marka ballıysa ballı şeyler bazen bozuk olabilir kokusu da gelmiyor. Yemi normal balsız yemlerden seçin lütfen. O sağ alttak gold bird plus da şekerli su gibi işe yaramaz. Gervit w , entrobac ve bt amin satın alın bölünmüş şekilde mamaistten alabilirsiniz. @Şehmus BAKIR abiyle de ileşime geçin zeolit tozu da edinin iç paraziti temizler.Farklı bir konu olunca öyle yapmıştım. Anladım.
Kalamar kemiği var. Ama çok sık tükettiğini görmedim. Arada yemliğine ufalayıp koyuyorum. Mineral bloğu var. Arada ufalayıp onu da yemliğine koyuyorum. Petshop'tan aldığım yemi var. İçindekileri de gönderdim. Kumu var. Arada suyuna damlattığım multivitamini var.