• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

sultan papağanım öğürüyor

fıspap61

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
öğürme
merhaba sultan papağanım dişi. sık sık öğürüyor gibi yapıyor ama kusmuyor bunu yaklaşık 3-4 aydır yapıyor. araştırdığımda ayna görmesinden kaynaklı olabilir denince kafesinden aynasını da kaldırdım ama devam ediyor. kızgınlık yumurtası da yapıyor zaman zaman. bu öğürme olayı beni geriyor kursak mantarı olmadığını umuyorum. burada kuşlardan anlayan birine danıştım andazol önerdi bende satın aldım direkt. ben hala kursak mantarı olmadığını düşünüyorum ama size de sormak istedim sizce andazol vermeli miyim kullananız oldu mu?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Sindirim sorunu yaşıyor olabilir. Kafesinde sürekli Girit kum bulundurun ve düzenli olarak entrobac probiyotik verin.

GaddarLimon

Yeni Üye
merhaba sultan papağanım dişi. sık sık öğürüyor gibi yapıyor ama kusmuyor bunu yaklaşık 3-4 aydır yapıyor. araştırdığımda ayna görmesinden kaynaklı olabilir denince kafesinden aynasını da kaldırdım ama devam ediyor. kızgınlık yumurtası da yapıyor zaman zaman. bu öğürme olayı beni geriyor kursak mantarı olmadığını umuyorum. burada kuşlardan anlayan birine danıştım andazol önerdi bende satın aldım direkt. ben hala kursak mantarı olmadığını düşünüyorum ama size de sormak istedim sizce andazol vermeli miyim kullananız oldu mu?
Bahsettiğiniz öğürme galiba benim sayfamda muhabbet kuşu kusma konusundaki mesele. O konuya bakın, orada bir video var kuşunuz öyle mi öğürüyor? Eğer ki aynıysa bana o hareket için kursak genişletme demişlerdi. Benzer bir sorundan muzdaripiz gibi.

GaddarLimon

Yeni Üye
evet böyle yapıyor öyle bir öğürüyor ki bir ara çenesi kitlendi çok korktum. o da böyle peş peşe yapıyor.. iyi mi kuşunuz şimdi
İyi bir sorunu yok. Arada bir bu hareketi yapmaya devam ediyor. Bana normal bir hareket demişlerdi, sizinki de öyledir muhtemelen. İsterseniz kuşun öğürdüğü bir videoyu streamable üzerinden yükleyin. Daha rahat yorumlayabiliriz

Üst Alt