• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım neden kafesin altına iniyor

İbrahimkoç

Yeni Üye
6 aylık sultan papağanım var cinsiyetini bilmiyorum alırken erkek demişlerdi bir haftadır yem yemesi de azalma var çekirdeği çok seviyordu onu bile az yiyor dünden beri kafesin alt tellerine inip çıkıyor farklı sesler çıkartmaya başladı hastalık belirtisi olabilir mi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşunuzu ve dışkı resmini görebilir miyiz 👍 ne tür yiyecekler veriyorsunuz? Ekstra bişey yiyor mu evde vs.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Dışkı normal değil ben birde kuşun tunekte kısa bir videosunu görebilir miyim ayaklarını da göreyim

İbrahimkoç

Yeni Üye
Kendi yeminin dışında ekmek yiyor bisküvi çok seviyor ama fazla vermiyoruz arada patates veriyoruz haşlanmış kuruyemiş olarak kaju seviyor ama nadiren veriyoruz

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Kuşun kanat altı resmini çekebilir misiniz ? Birde ötüş durumu nedir 6 aylık bile olsa tüy dönemini atlattığı için ve tüyleri yenilendiği için her türlü asıl cinsiyeti ortaya çıkar. Eğer tek tonla oturuyorsa dişidir zaten ve ben bu kuşun pek erkek olacağını düşünemedim açıkçası. Bana dişi gibi geldi ama her ihtimale karşı emin olmak için kanat altı resmini görmemiz lazım

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yem harici şuan bişey vermeyin zengin bir yem alın daldari, aspur, yulaf, kenevir temin ediniz bunları ölçülü bir şekilde veriniz ekstra olarak sağlık tohumu da yemine karıştırabilir siniz kuşunuz yetersiz besleniyor yedikçe daha iyi olur ekmek ve unlu mamülleri vermeyin 👍

Üst Alt