• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım iştahsız

Tuba2

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
İştahsızlık uyku ötmüyor
Hastalık Belirti Tarihi
27 Nis 2026
Kullanılan İlaç
Antibiyotik( veteriner verdi) probiyotik kullanıyorum
Dişi Sultan papağanım var yaklaşık 2 yaşından son günlerde hiçbir şey yemiyor çok az daldarı yiyor sürekli uyuyor. Veterinere götürdüm ama bir şey değişmedi elle besleme yapmak istiyorum ne verebilirim ona çok üzülüyorum yemiyor içmiyor 50 gram oldu kilosu😑

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Dişi Sultan papağanım var yaklaşık 2 yaşından son günlerde hiçbir şey yemiyor çok az daldarı yiyor sürekli uyuyor. Veterinere götürdüm ama bir şey değişmedi elle besleme yapmak istiyorum ne verebilirim ona çok üzülüyorum yemiyor içmiyor 50 gram oldu kilosu😑
Merhaba dışkı görselini ve kuşun videosunu paylaşabilir misiniz. El besleme olarak yumurta sarısı iyice ezilmiş olcak birde mısır ununu karıştırın mama kıvamında şırınga ile gaga yanından damlatın. @Demet bükay @Aslı Ö. @EzgiA

Tuba2

Yeni Üye
Merhaba bugün veterinerin vermiş olduğu antibiyotiği verirken yanlışlıkla gözüne geldi gözünden akıp burnuna da doldu 12:45 civarıydı. Çok az pıt pıt sesler geliyor. Veterinere götürdüm baktı sıkıntı görünmüyor düzelir dedi. Dışkı fotoğrafları ilk dışkı ve düne ait dışkılar var az dışkı olan dünün fotoğrafı. Bugün hiç dışkılama yapmadı çünkü yemek yemiyor sadece vitaminli suyundan iki damla içti. Zorla ağzına biraz dal darı verdim ama yutmadı bile gagasına yapıştı kaldı

Ekli dosyalar

Üst Alt