• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Sultan papağanım dilini çıkarıyor

Misafiruye123

Yeni Üye
Sultan Papağanım dilini böyle yapmaya başladı durduk yere. Hareketleri normal pasif değil ve uçuyor-ötüyor. Dışkısını rahatça yapıyor. Boğazına bir şey takılmış olabilir mi acaba? Geçici bir durum mudur? (Edit: Şu an için azaldı, 10 dakika önce sürekli yapıyordu ama şu an birkaç dakikada bir, nadir yapıyor) (Edit 2: Yapmayı tamamen bıraktı, ama yine de arkasında bir şey var mıdır bilgisi olan varsa yorum yapar diye silmedim.)

Video linki: Watch unnamed | Streamable

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Sultan Papağanım dilini böyle yapmaya başladı durduk yere. Hareketleri normal pasif değil ve uçuyor-ötüyor. Dışkısını rahatça yapıyor. Boğazına bir şey takılmış olabilir mi acaba? Geçici bir durum mudur? (Edit: Şu an için azaldı, 10 dakika önce sürekli yapıyordu ama şu an birkaç dakikada bir, nadir yapıyor) (Edit 2: Yapmayı tamamen bıraktı, ama yine de arkasında bir şey var mıdır bilgisi olan varsa yorum yapar diye silmedim.)

Video linki: Watch unnamed | Streamable
Merhaba tüy toz yem kabuğu vs vs gelmiş olabilir onu atmak yada yutmak için yaptı büyük ihtimalle 😊

Misafiruye123

Yeni Üye
Evet büyük ihtimal tüyünü yedi veya çekirdeğin kabuğu takıldı. Kendini temizliyor şu an ve kemirdiği şeyleri kemiriyor. Ben gagasından bakmaya çalıştım ama bir şey göremedim gözümle. Bunu yazarken de yemeğini ve çekirdeğini rahat şekilde yiyor şu an. Kendiliğinden geçecek sanırım, endişelenmem gereken bir durum yok diye düşünüyorum?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Evet büyük ihtimal tüyünü yedi veya çekirdeğin kabuğu takıldı. Kendini temizliyor şu an ve kemirdiği şeyleri kemiriyor. Ben gagasından bakmaya çalıştım ama bir şey göremedim gözümle. Bunu yazarken de yemeğini ve çekirdeğini rahat şekilde yiyor şu an. Kendiliğinden geçecek sanırım, endişelenmem gereken bir durum yok diye düşünüyorum?
Su içiyorsa sıkıntı olmaz, çogu zaman bende yakalamaya çalışıyorum fakat kaçıyor😊 endişe etmeyin lütfen
Ağız içi yara bere olmasın Allah korusun 🤲

Üst Alt