Bir erkek Bir dişi yetişkin 2de yavru biri şu anda hasta olan diğeri de Allah'a şükürler olsun sağlam kafeste yemini kendisi yiyor yumurtayı haşladıktan sonra aynen o şekilde 4-5 saatten fazla tutmuyorum yese de yemese de çıkartıp atıyorum onu
Biraz sağlıklı bakım para bakıyo bi seferlik dediğim gibi kalite ürünler doğru şekilde kullanırsan kuşlar çok iyi performans alırsın Kendi defter al kuş aylik vitamin probiyotik yaptigin cizelgede takip yap
Çok ürün önerebilirim kuşlar için gerçekten yararlı
Sağlıklıyken dediğim ürunler kullanirsan kuş kolay kolay hasta olmaz kafes temizlik düzenli yap 3 günde bi Yuva temizli fıs fıs virkon s kullan vurus bakteri mantar etkili dezenfektan bulaşi hastalik engeller bayadir kuş bakiyom imkan olsa cok guzel urunler var bazen alamıyoruz Turkiye üretimimiz çok kotu Almanya ve Hollanda menşeii urunler kuşlar çok etkili kullaniyorum 5 senedir hiç hastalik gormedim etkisikler icin hep cabaliyorum her durum karsi mazemen olmasi iyidir iyleştirirsin
İç prazit kursak mantari için kaliteli urunler elin altinda olsun koruma için 3 ay bi 6 ay bi bazilar ayda bir kullanir koruma için güzel kürler yapabilirsin kuşlarin direnci artar ben deli gibi okuyorum kac yildir kac guzel urunler var sagliklari icin