• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım hasta mı?

ceylimon

Aktif Üye
Kuşum kabarıyor, titriyor ve dışkısı bu şekilde. Aldığım yere gösterdim. O da bana "anlamış değilim benim sultan papağanlarimda şuan bu şekil, mevsim değişikliğinden mi bilmiyorum ilaç veriyorum dedi(Avi-diar) ve aynı ilaçtan bana da verdi bunu kullan dedi." Bugün aldım suyuna kattım. Bilgisi olan var mı yardım edebilecek? Veterinere götürmeli miyim.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bunun mevsim ile ilgisi yok bakteriyel bir hastalık olabilir dışkılar iyi değil kuş kabarık ve verdiğiniz katkılar günümüzde çok kaliteli değil ben olsam kuşu kanatlı uzmanina götürüp dışkı analizi yaptırirdim son olarak da kilosunu öğrenebilir miyiz tartiniz var mı bana biraz zayıf gibi göründü nerede ikamet ediyorsunuz size kanatlı uzmanı önerelim 👍

ceylimon

Aktif Üye
Bunun mevsim ile ilgisi yok bakteriyel bir hastalık olabilir dışkılar iyi değil kuş kabarık ve verdiğiniz katkılar günümüzde çok kaliteli değil ben olsam kuşu kanatlı uzmanina götürüp dışkı analizi yaptırirdim son olarak da kilosunu öğrenebilir miyiz tartiniz var mı bana biraz zayıf gibi göründü nerede ikamet ediyorsunuz size kanatlı uzmanı önerelim 👍
Burada bir muayene için bile çok fazla para istiyorlar :( gerçekten ne yapicam bilmiyorum. İstanbul Anadolu yakasında Maltepe'de oturuyorum.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Eğer Kağıthane tarafına gelirim derseniz size iyi bir kanatlı uzmani oneririm muayene ücretinde de yardımcı olurum

Limonbey33

Tutkulu
Kuşu iade etmeye çalışıcam kabul etmezse mecbur bir şekilde getirmeye çalışırım, çok üzüldüm tamda alışmaya başlamıştı.
Naçizane eğer yanlış anlamazsaniz imkanınız varsa tedavi ettirmeye çalışsanız🙏çünkü geri verdiğinizde o ortamda iyilesemeyecek ve maalesef belki de ölecek🥺

ceylimon

Aktif Üye
Naçizane eğer yanlış anlamazsaniz imkanınız varsa tedavi ettirmeye çalışsanız🙏çünkü geri verdiğinizde o ortamda iyilesemeyecek ve maalesef belki de ölecek🥺
Önceden çok sevdiğim muhabbet kuşumda elimden gelen tedaviyi yapmama rağmen öldü, gözümün önünde can verdi daha yeni aldığım bu yavruda elimde ölürse çok üzülürüm, iyileşeceğinin garantisi var mı bilmiyorum gittikçe kötüleşiyor :(🥺

Limonbey33

Tutkulu
Önceden çok sevdiğim muhabbet kuşumda elimden gelen tedaviyi yapmama rağmen öldü, gözümün önünde can verdi daha yeni aldığım bu yavruda elimde ölürse çok üzülürüm, iyileşeceğinin garantisi var mı bilmiyorum gittikçe kötüleşiyor :(🥺
Siz ümidinizi hiçbir zaman kaybetmeyin,diğer türlü zaten ölüme terk etmek oluyor😔kötüye odaklanmayın(aynı durumu ben de yaşadım)ama denemeye değer kesinlikle en azından elimden geleni yaptım demek inanın sizi rahatlatacaktir🙏

ceylimon

Aktif Üye
Siz ümidinizi hiçbir zaman kaybetmeyin,diğer türlü zaten ölüme terk etmek oluyor😔kötüye odaklanmayın(aynı durumu ben de yaşadım)ama denemeye değer kesinlikle en azından elimden geleni yaptım demek inanın sizi rahatlatacaktir🙏
aldığım kuşcu verdiği kuşun hasta olmadığını sonradan hasta olduğunu idda ediyor ve bana 1 hafta ishal ilacını kullandıktan sonra düzeleceğini söylüyor geri iade almıyormuş. Arayıp sorduğum veterinerlerde küçük bir kuş için kedi köpek muaynesinden daha fazla para istiyor. Sizce bekleyip 1 hafta bu ishal ilacını kullansam mı yoksa acil veterinere götürmem şart mı şuan

efe1903

Tutkulu
aldığım kuşcu verdiği kuşun hasta olmadığını sonradan hasta olduğunu idda ediyor ve bana 1 hafta ishal ilacını kullandıktan sonra düzeleceğini söylüyor geri iade almıyormuş. Arayıp sorduğum veterinerlerde küçük bir kuş için kedi köpek muaynesinden daha fazla para istiyor. Sizce bekleyip 1 hafta bu ishal ilacını kullansam mı yoksa acil veterinere götürmem şart mı şuan
En iyisi kanatlı uzmanı.

ceylimon

Aktif Üye
En iyisi kanatlı uzmanı.
Burada tanıdığım kanatlı uzman yok keşke olsa veterinerlerin çoğu kuş bakmıyor bakıyorum diyene de güvenemiyorum. Anadolu yakasında tanıdık kanatlı uzman var mı acaba

efe1903

Tutkulu
Burada tanıdığım kanatlı uzman yok keşke olsa veterinerlerin çoğu kuş bakmıyor bakıyorum diyene de güvenemiyorum. Anadolu yakasında tanıdık kanatlı uzman var mı acaba
Şehmus abiye sorabilirsin istanbulda bilmiyorum maalesef.

ceylimon

Aktif Üye
Şehmus abiye sorabilirsin istanbulda bilmiyorum maalesef.
Şehmus abi Kağıthane tarafını önerdi keşke gidebilsem ama çok zor gitmem 🥺 Neyse bir şekil halletmeye çalışıcam inşallah hayatta kalıcak

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Neredesiniz İstanbulda

ceylimon

Aktif Üye
Maltepeymiş. Ataşehir hayvan hastanesi var kuşlara bakıyorlar diye biliyorum. isterseniz bir görüşün.
Yarın sabah hayvan Hastanesi'ne randevu aldım, bugün kötü durumdaydı yemek yemeden kesildi ve uyukluyor sürekli, inşallah iyileştirecekler umudumu kesmedim 🥺

Limonbey33

Tutkulu
Yarın sabah hayvan Hastanesi'ne randevu aldım, bugün kötü durumdaydı yemek yemeden kesildi ve uyukluyor sürekli, inşallah iyileştirecekler umudumu kesmedim 🥺
Kanatlı uzmanı mi?asla ümidinizi kaybetmeyin yaşamaz denilen kaç hayvan kurtuldu🙏sizinki de iyi olucak ins

ceylimon

Aktif Üye
Kanatlı uzmanı mi?asla ümidinizi kaybetmeyin yaşamaz denilen kaç hayvan kurtuldu🙏sizinki de iyi olucak ins
Bir fikrim yok sadece kuşlara da baktıklarını biliyorum umuyorum ki kanatlı bir uzmandır. Çok teşekkür ederim inşallah buraya güzel haberlerle dönücem tek isteğim o