Pazar günü esenlerde oluyorum uygunsaniz oraya getirin yardımcı olurumKağıthaneye* gelmem çok zor ama pazar günü gelme şansım var siz pazar günü müsait misiniz
Pazar günü esenlerde oluyorum uygunsaniz oraya getirin yardımcı olurumKağıthaneye* gelmem çok zor ama pazar günü gelme şansım var siz pazar günü müsait misiniz
Çok uzak değiliz getirme şansınız varsa ben besleyebilirim.Yemiyor yiyorsa da ben görmedim, kursağına dokunuyorum bomboş baya zayifladı. Elle besleme yapıyorum ama bendeki şırınga kursağa kadar giden şırıngadan değil sadece ağzına sıkıyorum. Yinede yeterli gelmiyor yarısını yiyorsa yarisinida ağzından atıyor çünkü. Kabuksuz yem aldım onuda yemiyor. Bugün o kursağa kadar giden şırıngadan alıcam ama korkuyorum da beceremem diye
keşke getirme şansım olsa öğrenmeye çalışıcam inşallah yapabilirim. Şehmus abi ve size çok çok teşekkür ederim, oraya gelme imkanım olmasa da bu bebeği iyileştirmek adına herşeyi yapıcam küçük bişey ama o da çok güzel direniyor pes etmiyorÇok uzak değiliz getirme şansınız varsa ben besleyebilirim.
Sultan için bu kardeşim bizim YouTube kanalına bak videolar var aynen anlatımdaki gibi uygula kafan karışmasın@Şehmus BAKIR Abi bu olur mu yoksa daha küçüğünü mü alayım
Tamam abi teşekkür ederimmSultan için bu kardeşim bizim YouTube kanalına bak videolar var aynen anlatımdaki gibi uygula kafan karışmasın
Besleyebildiniz mi?Tamam abi teşekkür ederimm
Evet korka korka da olsa yaptım sorun çıkmadı. Besledikten bir süre sonraki dışkısı bu şekilde sizce enfeksiyonu geçiyor mu? Hafif kahverengi geldi anlamadım ama ishali geçiyor gibiBesleyebildiniz mi?
Kuşum kesin olarak koksidyoz mu cahilliğime verin ilk kez duyuyorum. Veteriner antibiyotiğe 3 4 gün daha devam et dedi, ekstra bunu da mı alıp kullanmam lazım? Zararlı olmaz değil mi ikisi birlikte. Ayrıca bu hastalık insana geçmez değil miBenim kuşumda koksidyoz oldu, ara ara veterinerlerden Sulphamezathine bulana kadar canım çıktı. En son bir kanatlı uzmanından yalvar yakar bir şırınga alabildim. Yarım suluğa 6 damla damlatırsan 5 gün boyunca (suyu 24 saat veya 12 saatte bir tazeleyerek) vermeniz gerekiyor. Bildiğim kadarıyla pek fazla vaktiniz yok, yarın pazar zaten. Kanlı ishale çevirirse kurtarma şansı çok azdır der hep üstadlar. Nerede oturuyorsunuz? İzmir ise elinde ilaç olan bir yer biliyorum linkini atabilirim.
Konuyu geç gördüm yeni üye oldum önceden görseydim direk bu tedaviye başlatırdım sizi antibiyotiğe başladıysanız beklemeniz gerekiyor çünkü bazı ilaçlar birbirleri ile etkileşim haline girip zehirleme etkisi olabiliyor. Tedavinizi tamamladıkdan sonra ona göre bir çözüm bakalım inşallah iyi gelir acil şifalar diliyorumKuşum kesin olarak koksidyoz mu cahilliğime verin ilk kez duyuyorum. Veteriner antibiyotiğe 3 4 gün daha devam et dedi, ekstra bunu da mı alıp kullanmam lazım? Zararlı olmaz değil mi ikisi birlikte. Ayrıca bu hastalık insana geçmez değil mi
Teşekkür ederim sizce antibiyotiği kesip 1 gün sonrası bu ilaca başlasam olur mu yoksa veterinerin dediği gibi 3 4 gün daha antibiyotiğe devam mı edeyim? Çünkü dışkıdan örnek almadı sadece belirtilere göre enfeksiyon dedi antibiyotik verdi. Kuşum bugün çok fazla uykuluydu kendinde değil gibi sürekli uyuyorKonuyu geç gördüm yeni üye oldum önceden görseydim direk bu tedaviye başlatırdım sizi antibiyotiğe başladıysanız beklemeniz gerekiyor çünkü bazı ilaçlar birbirleri ile etkileşim haline girip zehirleme etkisi olabiliyor. Tedavinizi tamamladıkdan sonra ona göre bir çözüm bakalım inşallah iyi gelir acil şifalar diliyorum
Antibiyotik işe yaramaz mı diyorsunuzKonuyu geç gördüm yeni üye oldum önceden görseydim direk bu tedaviye başlatırdım sizi antibiyotiğe başladıysanız beklemeniz gerekiyor çünkü bazı ilaçlar birbirleri ile etkileşim haline girip zehirleme etkisi olabiliyor. Tedavinizi tamamladıkdan sonra ona göre bir çözüm bakalım inşallah iyi gelir acil şifalar diliyorum
İşe yaramaz demedim sadece önerdiğim tedaviyi antibiyotik ile vermeyin çünkü antibiyotiği bilmiyorum ne kullandığınızı ilaçlar birbirleri ile etkileşime girerse kuşta zehirmele yapar o yüzden tedaviniz bitince o göre değerlendirelimAntibiyotik işe yaramaz mı diyorsunuz
Arkadaşlar bu dışkida parazit var beslenmeden sonra sindirim sistemi çalışmaya başlayınca belli etti Kuş çok fazla ilaç almış zaten başka ilaca şuan gerek yok bir haftalık zeolitli besleme sindirime iyi gelecek ve sonrasında 3 gün probiyotik ardından dışkı gorelim duruma göre iç parazit gerekebilirEvet korka korka da olsa yaptım sorun çıkmadı. Besledikten bir süre sonraki dışkısı bu şekilde sizce enfeksiyonu geçiyor mu? Hafif kahverengi geldi anlamadım ama ishali geçiyor gibi
Bugün gidip soracağım teşekkür ederim@ceylimon gittiğiniz veteriner, kanatlı veterineri mi? Öncelikle ondan antibiyotiğin adını öğrenin. Ayrıca siz bir tedaviye başladınız. Şu an başka antibiyotik, ilaç vermeyin. Hiç kaldıramaz. İmkanınız varsa @Şehmus BAKIR beyin yanına uğrayın yarın. Ama antibiyotiğin ne olduğu ve veterinerin konuya hakim olup olmadığını, branşının kanatlı olup olmadığını bilmek önemli.
Tamam abi antibiyotik tedavisi bittikten sonra tekrar bir dışkı örneği atacağımArkadaşlar bu dışkida parazit var beslenmeden sonra sindirim sistemi çalışmaya başlayınca belli etti Kuş çok fazla ilaç almış zaten başka ilaca şuan gerek yok bir haftalık zeolitli besleme sindirime iyi gelecek ve sonrasında 3 gün probiyotik ardından dışkı gorelim duruma göre iç parazit gerekebilir