• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım hasta mı acill

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşa ait bir video yolla birde ona bakalım. Sadece dışkı fotoğrafı atıyorsun diğer belirtiler nedir. Biraz yardımcı ol bize. Kuşun dışkısı salmonella veya zehirlenmeye bağlı karaciğer sorunu olabilir

Burak yıldırımm

Yeni Üye
Kuşa ait bir video yolla birde ona bakalım. Sadece dışkı fotoğrafı atıyorsun diğer belirtiler nedir. Biraz yardımcı ol bize. Kuşun dışkısı salmonella veya zehirlenmeye bağlı karaciğer sorunu olabilir
Streamable Video bu kusarken ki videosu. Başka belirtiler iştahsız kabarıyor devamlı. Gözler yarı kapalı. Kusma var. Yemi değiştireceğim artık mecburen

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Elinde elle besleme aparatı varmi

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Elle besleme aparatı temin edip elle besleme yapmalisin. Kuşun titremeye çırpınmaya filan başlarsa anlaki kuş zehirlenmiş. Çünkü bir anda oldu diyorsun.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hala devam ediyor. Veterinere geldik kursak mantarı olabilir dedi
İlaç verdi mi? Kuş tüyünü kabartıyor mu? İştahı nasıl? Elle besleme yapmanız gerekiyor 👍 suyuna probiyotik verin bulabilirseniz zeolit tozu ile kursaktan aparatla besleyin

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba yeni konu açmadım burdan yardım edebilir misiniz
Sultan papağım 5 aylık 3 gün önce dışkısında yem gördüm gün boyu devam etti hareketlerinde bir gariplik yoktu akşamına mikostatin söyledi kuşçu aldık suyuna 3,4 damla. Kakasında yem yok şimdi ama 2 gündür çok durgun yemek yemiyor az su içiyor yemi ezdim verdim yada normalde dayanamaz çekirdek verdim asla kırmadı ve yemek istemedi nasıl yapacağımı bilmiyorum nadiren ötüyor yada uçmuyor duruduğu yerde uyur modda durağan halde lütfen cvp verin şimdi kakası bu halde görseli paylaştım
Kuşu beslemek lazım 👍 mümkünse video ekleyin bakalım

Burak yıldırımm

Yeni Üye
İlaç verdi mi? Kuş tüyünü kabartıyor mu? İştahı nasıl? Elle besleme yapmanız gerekiyor 👍 suyuna probiyotik verin bulabilirseniz zeolit tozu ile kursaktan aparatla besleyin
İlaç verdi hocam. Antibiyotik serum minostatin. Tüyünü kabartıyor lakin kursakta şişlik yok. Teşekkür ederim cevabınız için

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
İsallah bol su içir gerekirse kursaga su bas geri kustur

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşu kursaktan besle ölmesini mi bekliyorsunuz ☹ hayvan aç o yüzden sağa sola gidip geliyor yukarda belirttik besleyin diye niye dinlemiyorsunuz anlamadim beslemeyi bilmiyorsanız yardım isteyin petshop, kuşçu veterinerden

Burak yıldırımm

Yeni Üye
Kuşu kursaktan besle ölmesini mi bekliyorsunuz ☹ hayvan aç o yüzden sağa sola gidip geliyor yukarda belirttik besleyin diye niye dinlemiyorsunuz anlamadim beslemeyi bilmiyorsanız yardım isteyin petshop, kuşçu veterinerden
Hocam besleme yapıyoruz. Bizde durumuna çok üzülüyoruz. Daha az önce besledik.