• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım hasta mı acill

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
3 saatte bir 5 ml kadar besle. Ama kanatlı uzmanına goturmende fayda var durumu gittikçe kötüleşiyor. Kursak mantarı olabilir su olabilir bu olabilir diyen bir veteriner muhtemelen kuşlardan anlamıyodur. Senin dışkı gerekirse kan tahlili yaptırman da lazım. Kuş bu sekilde dev ederse yarın öbür gün ölebilir bilgin olsun

Murat Halisdemir

Müdavim
Kuzum Benim MaşALLAH rabbim şifa versin sağlam bi veteriner götürmen lazım hocalarımız dediği gibi kötü gidiyo durum

Murat Halisdemir

Müdavim
dostum a21 maması kursak besle sol tarafdan nefes borusuna dikkat et ölçek kuşa göre ayarlarsın çok fazla katı olmasın sıvı katı arası iyi olur ortasını ayarla ılık temiz suyla İNŞALLAH iyleşir sultanlar gerçekten çok zor kuşlar

Burak yıldırımm

Yeni Üye
3 saatte bir 5 ml kadar besle. Ama kanatlı uzmanına goturmende fayda var durumu gittikçe kötüleşiyor. Kursak mantarı olabilir su olabilir bu olabilir diyen bir veteriner muhtemelen kuşlardan anlamıyodur. Senin dışkı gerekirse kan tahlili yaptırman da lazım. Kuş bu sekilde dev ederse yarın öbür gün ölebilir bilgin olsun
Ankarada önerebileceğiniz bildiğiniz var mı hocam. Civardaki veterinerler pek bilgileri yok fakülteye götürdüm bende işte kanatlı uzmanı araştırayım

Burak yıldırımm

Yeni Üye
dostum a21 maması kursak besle sol tarafdan nefes borusuna dikkat et ölçek kuşa göre ayarlarsın çok fazla katı olmasın sıvı katı arası iyi olur ortasını ayarla ılık temiz suyla İNŞALLAH iyleşir sultanlar gerçekten çok zor kuşlar
Çok üzülüyorum nerde hata yaptım da bu duruma geldi kuşum diye. Verilenleri adım adım uyguladım ama kanatlıya götürelim birde

Murat Halisdemir

Müdavim
burak bende sultan bakıyorum benimde kuşlarım öldü bilgi ve ansiklopedi oku hep kaynaklara ulaş elimizden geldikce yardımcı oluruz burda hocalar biz bizde çok üzülüyoruz hocalar üzülüyo kuş kaybetmek çok kötü

Burak yıldırımm

Yeni Üye
Papağanım öldü. Açlık değil kursak şişliği yok mantar değil ne sebep oldu bilemiyorum. 3 günde gitti kuşum elimde can verdi.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Basın sağolsun. Bu kadar hızlı ölmesinin sebebi yüksek ihtimal zehirlenme.