• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım hala ishal

permanent

Paylaşımcı
Cuma gününün öncesinden beri ishali var kuşumun cuma günü kan vardı azıcık götürdük veterinere cuma cumartesi pazar enjeksiyon yapıp ilaç içirdiler entrobac probiyotiği kullandık 2 gün dediler bunun içinde pek bir şey yok başka verelim kullandınız geçmedi verdiler dün onu kullandık bugün kuşum hala ishal yem yemiyor ara sıra su içiyor şırınga ile besliyorum ve şırınga ile beslerken çok direniyor elimizi kanatıyor hali var yani ama bir türlü geçmedi veterinere zeolit tozunu sordum o sonra dediler karaciğer falan bir şey dedi ama anlamadım bana verdikleri ilaç şunlar ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen bugün de kargolar kapalı cumartesiden beri sipariş veremedim zaten versem de çıkmayacakti yola bu iki fotoğraftakini karıştırıp suyuna koymamı istediler

Ekli dosyalar

permanent

Paylaşımcı
♦... Konuları gördükçe yorumluyoruz,
zeolit tozu kullanmanızı tavsiye ediyorum, dışkılarda sünme yapışma var mı
Sünme yapışma ne demek zeolit tozu bugün sipariş edeyim hangi şehirden yolluyorlar bilginiz var mı erken gelir mi dışkı kötü mü sizce

permanent

Paylaşımcı
Merhaba, dışkı formu çok bozuk malesef, bakteri olunca popoda dışkı süner, sümüksü bir yapı olur,
Zeolit tozu kursak, sindirim, bağırsak bakterilerini temizler
Kan tekrar oldu mu
Merhaba kan tekrarı olmadı zeolit alacağım bugün ama kargo gelene kadar kötüleşir diye korkuyorum 3 gün iğne yedi bakteri düzelmemiş mi yani garip. Zeolit düzeltir değil mi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba kan tekrarı olmadı zeolit alacağım bugün ama kargo gelene kadar kötüleşir diye korkuyorum 3 gün iğne yedi bakteri düzelmemiş mi yani garip. Zeolit düzeltir değil mi
Kan, organ hasarında olur, sindirim bağırsak enfeksiyonunda olur
Sizi korkutmak istemiyorum, fakat Karaciğer, Böbrek, sindirim sistemi bakterileri, enfeksiyonu olabilir sıkıntısı
İdrarın bu kadar yeşil olması enfeksiyon ve bakteriden kaynaklanır
Verdiğiniz multivitamin ve probiyotik kuşlar için değil
Kanatlı uzmanı mıydı veteriner

Zeolit tozu faydası çok olur tabiki
Rontgen çektirmenizi öneririm
Nerede ikamet ediyorsunuz

permanent

Paylaşımcı
Kan, organ hasarında olur, sindirim bağırsak enfeksiyonunda olur
Sizi korkutmak istemiyorum, fakat Karaciğer, Böbrek, sindirim sistemi bakterileri, enfeksiyonu olabilir sıkıntısı
İdrarın bu kadar yeşil olması enfeksiyon ve bakteriden kaynaklanır
Verdiğiniz multivitamin ve probiyotik kuşlar için değil
Kanatlı uzmanı mıydı veteriner

Zeolit tozu faydası çok olur tabiki
Rontgen çektirmenizi öneririm
Nerede ikamet ediyorsunuz
Kayserideyim uyan veteriner kliniğine gittim kanatlı uzman değil sanırım ne yapmalıyım bilmiyorum entrobac vs var elimde ama burada röntgen çeken var mı bilmiyorum

permanent

Paylaşımcı
Zeolit tozu gelene kadar ne vermeliyim veya şehirde bulabileceğim bir yer var mıdır

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Zeolit tozu gelene kadar ne vermeliyim veya şehirde bulabileceğim bir yer var mıdır
Şiringa ile A21 elbesleme maması mı verin, bağışıklığı tutsun,
Kızıldarı yemek isteyebilir
Yulaf doğal probiyotiktir
İshal için patates haşlsyın
Muz antioksidandır
Pirinç haşlayın çok az, suyunu suluğuna doldurun
Taneleri yedirmeye çalışın

permanent

Paylaşımcı
Şiringa ile A21 elbesleme maması mı verin, bağışıklığı tutsun,
Kızıldarı yemek isteyebilir
Yulaf doğal probiyotiktir
İshal için patates haşlsyın
Muz antioksidandır
Pirinç haşlayın çok az, suyunu suluğuna doldurun
Taneleri yedirmeye çalışın
Pek bir şey yemek istemiyor hep şırınga ile yediriyoruz yemin yüzüne bakmıyor bile. pirinçi haşlayıp suyunu şırınga ile versem olur mu? el besleme mamam yok maalesef normal mama var patatesi haşlayalım ama yemez muhtemelen bu dediklerime göre ne yapmalıyım yeniden öneri verir misiniz kendi isteği ile bir şey yemiyor.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Pek bir şey yemek istemiyor hep şırınga ile yediriyoruz yemin yüzüne bakmıyor bile. pirinçi haşlayıp suyunu şırınga ile versem olur mu? el besleme mamam yok maalesef normal mama var patatesi haşlayalım ama yemez muhtemelen bu dediklerime göre ne yapmalıyım yeniden öneri verir misiniz kendi isteği ile bir şey yemiyor.
İshali durdurur pirinç ama teda etmez😔
İki tane yer buldum lütfen arayın kanatlı uzmanı varsa götürün

Ekli dosyalar

permanent

Paylaşımcı
İshali durdurur pirinç ama teda etmez😔
İki tane yer buldum lütfen arayın kanatlı uzmanı varsa götürün
Sempatik klinik yarın bakarız dediler kuşa bakan varmış ama konuşamadım yarın 1 e randevu verdiler. Diğer klinik ise dedi kuşlar için çok fazla bir antibiyotik yok önceki gittiğiniz yerde ne kullandılar öğrenin ona göre bakalım dediler.

permanent

Paylaşımcı
Zeolit tozunu sordum onun için bir şeyler söyledi ama varsa da kullanmayacak sanırım

permanent

Paylaşımcı
Kuşlar için zeolit tozu olmalı, çok çeşit var, Akvaryum için, kafes tabanı, insan için çok var
Sanırım genel olarak antibiyotik vererek iyileştiriyor buradaki veterinerler bir kaç yeri daha arıyorum deniyorum ama bakalım. Veteriner olmaz ise zeolit işe yarar değil mi

Üst Alt