Bence bebek mamasına gerek yok kendiniz elle besleme maması verebilirsiniz kan için de eğer koyu renk ise üst organ kanaması, kan kırmızı ve açık ton ise alt organ kanama var demektir bunu söylemiştir muhtemelen. Antibiyotik ismi baytril mi?Mikroskop ile bakmadı fakat önceki veterinerin verdiği şeyleri kullanmayın dedi antibiyotik ve vitamin verdi 5ml 5ml günde 1ml suluğa sıkın dedi kanı söyledim rengini sordu kırmızı olduğunu söyledim dedi kendini zorlarken yapmış olabilir kırmızı renkten korkmamıza fazla gerek yok siyah vs olunca sıkıntı sıkıntı yok dedi önceki veteriner maalesef biraz kötü bir deneyim oldu bir de mama için bebe maması önerdi yedirmemiz için ekledım fotoğrafını 3. Gün kendine gelir dedi zeolit tozunu söyledim dedi onu normal zamanda kullanmanız lazım zaten dedi önceki veteriner entrobacı beğenmemişti bu veteriner iyi dedi ben zeolit tozunu sipariş edeceğim birazdan kısaca toplayacak olursak 2 şırınga verdi biri antibiyotik birisi vitamin vitamin kendisine gelmesini sağlar yem yemesi için vs bir de probiyotik ve prebiyotik varmış ikisinin bir olması daha iyi dedi toz aldık onu mamasına katın dedi yorum yapıp yardımcı olursanız çok iyi olur