oscar
Yeni Üye
4 aylıkken sahiplendim. 6 aylığa kadar hiçbir sorun yoktu. Uçabiliyor istediği gibi hareket edebiliyor ve tüy kanat dökülmesi yoktu. Bir gün kafesini temizlerken serbest şekilde uçuyordu bir yere kondu( çarpma falan olmadı) bir anda tıp diye ses geldi kaka yaptı sandım fakat hızlandı bu ses ve her tarafa sıçrama yaptı. Kuşu yakaladım bilmediğim bir durumdu. Akan kanı mısır nişastası ile durdurdum. Bu kanat kuyruk dökümü sürekli, durduğu yerde kanat çırparken de oluyor. Şu an bir buçuk yaşında uçamıyor. Ana kanatlar duruyor fakat ikinci kademedeki kanat tüyleri sürekli çıkarken kırılıp kanamayla bazen öylece dökülüyor. Uçma sıfır. 6 aylıktan itibaren kafesi sadece yemek yeme su içmek için kullanıyor dışında özgür bir şekilde kalıyor. Oğlumuza ne destek olur yardımcı olabilir misiniz.
Pareket yemi, pelet yem,dal darı, havuç, salatalık, kırmızı biber, yumurta beyazı, maydanoz, yeşil elma yiyor
İlk eklediğim 2 foto şu an ki halı09.02.2024
Sonda ki fotolar da 02.08.2023
Pareket yemi, pelet yem,dal darı, havuç, salatalık, kırmızı biber, yumurta beyazı, maydanoz, yeşil elma yiyor
İlk eklediğim 2 foto şu an ki halı09.02.2024
Sonda ki fotolar da 02.08.2023
Ekli dosyalar
-
464.3 KB Görüntüleme: 52
-
575 KB Görüntüleme: 51
-
804.1 KB Görüntüleme: 53
-
637.3 KB Görüntüleme: 60
Son düzenleme: