Biotin desteği gerekli bu güzelliğe
Bt amin forte içeriğinde biotin yok
Ispanak, muz, yumurta sarısı ve yulaf verin az az
Biotini temin edin Powermax şuan iyi
bt amin forte de verebilirsiniz takviye olarak
Elbette vardır ablacım ama, normal tüy gelişimi için yeterli olabilir hocam benim kastettiğim yetersiz tüy hastaları için, bu komple ağırlıklı, biotin tek başına daha faydalı olur diye düşünüyorum
Elbette vardır ablacım ama, normal tüy gelişimi için yeterli olabilir hocam benim kastettiğim yetersiz tüy hastaları için, bu komple ağırlıklı, biotin tek başına daha faydalı olur diye düşünüyorum
Ablam bt amin ve diğerlerini düzenli olarak verdiğimizde yani herşey bağışıklık sistemi böylece sağlikli bir yaşam sağlamış oluyoruz konuyu okumadan sadece son yazılana bakarak biyotin yoktur yazdığın için olduğunu belirttim ablacım şimdi konuyu okudum ve zaten gerekli program verilmiş ,arkadaşlarım ve sen yorumları yapmışsınız Bu çocugun yolu biraz uzun hemen tüyleri düzene girmez hatta duygu hocanın da belirttiği yağlardan, protein tozundan mama yapılmasını öneririm gerekli olan tüm takviyelerini düzenli olarak verilirse 2-3 ayda anca tüyleri düzene girecektir tabi eğer tüy virüsü yoksa eğer tüy virüsü varsa bu malesef iyileşmez her bağışıklık düştüğünde kanat ve teleklerde düşecek ve çocugu zayıflatacak. Tüy virüsü olup olmadığını da tüylerle fakülteye giderek test yapılınca anlayabiliyoruz. Bunun için imkanlar yoksa tavsiyem şu olur tavsiye edilen takviyelerle yaklaşık 3 ay kadar çocugu bir bakıma alalım ve gelişmelere göre hareket edelim