• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Geçmiş Olsun Sultan papağanım felç geçirdi

Hastalık Belirti Tarihi
16 Eki 2025
Sultan papağanım çok hasta yaklaşık 7 ay önce vücudunda kist çıkmaya başladı önce tek bir yerdeydi yürürken aksamaya başladı sonra çoğaldı nerdeyse vücudunda her yerinde var ayakları ters döndü resmen artık hareket bile edemiyor yaklaşık 3 aydır sadece yaslanmış şekilde yerde duruyor yemesinde bi değişim olmadı ama onun bu hali beni çok üzüyor yürümeyi de bıraktıktan sonra gagasıyla tutunarak kendi etrafında dönebiliyor sadece bu olaydan sonra gagası çok değişti sürekli uzuyor ve ağzı açık kalıyor neden oldu bilmiyorum yavrum çok yıprandı veteriner yapılacak bişey yok dedi burda da dah önce konu açmıştım önerilerle vitaminler aldım bi çözümü olmadı kendimi çok kötü hissediyorum bu hale gelme sebebi benim bi hatamdan dolayı mı bi çözümü var da ben mi ulaşamıyorum bu çözüme bilmiyorum 😭

Ekli dosyalar

Oğlum evin neşesiydi görenler kıskanıyordu nazar değdi 🥹 öyle güzel konuşurdu ki peşimizden pıtır pıtır koşardı şimdi bir adım atacak hali kalmadı 🥹

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Oğlum evin neşesiydi görenler kıskanıyordu nazar değdi 🥹 öyle güzel konuşurdu ki peşimizden pıtır pıtır koşardı şimdi bir adım atacak hali kalmadı 🥹
Rabbim şifa versin inşallah herşeyi yapmışsınız yinede Şehmus BAKIR hocamızı etiketliyorum baksın müsait olunca
@Şehmus BAKIR 🤲🤲

Şehmus hocam da bakmıştı zamanında ulaşmadığım kimse kalmadı 🥹 acaba canı acıyor mu onu çok merak ediyorum yemesi normal tuvaleti de normal ara ara konuşuyor odadan çıkınca ötüyor gitme diye ama sürekli uyuyor gün içinde toplasan 1 saat belki uyumuyordur

Üst Alt