• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım dişi mi erkek mi anlamadık:( ve neden böyle ötüyor? videolu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zeybinco

Yeni Üye
Merhabalar papağanımı bir pet shopçu abiden istemem üzere 25 gün önce sakaryadan bana geldi. geldiğinde pet shopçunun demesi üzerine 1,5-2 aylıktı. ilk geldiğinde çok stresliydi kafeste hep aynı noktada duruyordu hep donmuş gibiydi yemek yemedigini sandım ama meğer sadece ben odada yokken yiyormuş. suyuna vitamin koydum ve gold wings paket yem verdim. kafeste gaga taşı, mineral blok ve kalamar var.
başta dal darı uzatıyordum asla elimden yemiyordu, benden çok korkuyor ve hep kaçıyordu. kafese yaklassam bile tıslıyor ve sinirleniyordu. şimdi elimden yem yemeye başladı ama elime kendisi gelmiyor, elime geliyor ama sadece dal darı varken. uzattığım dal darıyı yiyip elimden gidiyor. ve kafasını sevdirmiyor. yani sanirim bana tam guvenmiyor diye dusundum. pet shoptan alırken bana erkek dediler ama hiç ötmedigi için ben kız sandım ve kızım diye sevmeye başladım. ama bugun ilk defa boyle ötüyor. cinsiyeti ne olabilir?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ayı doğruysa cinsiyet için henüz erken. Bu ötüş melodik değil. İlerde belki melodiye çevirir. Dört aylıkken başlar. Biraz daha sabredelim ☺

zeybinco

Yeni Üye
COK teşekkür ederim semiha hanimmm valla ben de öyle düşünüyorum ama kizim mi diyeyim oglum mu sasirdim ondan bir foruma bir bilene sorayim dedim

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Şimdilik cicikuşuuumm aşşşkıımm diye sevin erkekse hem öğrenmiş olur ☺😍 harflari baskın söyleyin daha güzel telaffuz ediyorlar..

zeybinco

Yeni Üye
tamamdir zaten gidip gelip yavaş ve vurgulu bir şekilde konuşuyorum, hiçbir dedigimi anlamamışsa bile bir gün kesin "bi sus da kafamızı dinleyelim" diyecek 😁 😁 😁

Sss855

Yeni Üye
Merhabalar papağanımı bir pet shopçu abiden istemem üzere 25 gün önce sakaryadan bana geldi. geldiğinde pet shopçunun demesi üzerine 1,5-2 aylıktı. ilk geldiğinde çok stresliydi kafeste hep aynı noktada duruyordu hep donmuş gibiydi yemek yemedigini sandım ama meğer sadece ben odada yokken yiyormuş. suyuna vitamin koydum ve gold wings paket yem verdim. kafeste gaga taşı, mineral blok ve kalamar var.
başta dal darı uzatıyordum asla elimden yemiyordu, benden çok korkuyor ve hep kaçıyordu. kafese yaklassam bile tıslıyor ve sinirleniyordu. şimdi elimden yem yemeye başladı ama elime kendisi gelmiyor, elime geliyor ama sadece dal darı varken. uzattığım dal darıyı yiyip elimden gidiyor. ve kafasını sevdirmiyor. yani sanirim bana tam guvenmiyor diye dusundum. pet shoptan alırken bana erkek dediler ama hiç ötmedigi için ben kız sandım ve kızım diye sevmeye başladım. ama bugun ilk defa boyle ötüyor. cinsiyeti ne olabilir?
Ben bir yerde gördüm uv ışıkla kanatlarının altına bakıyorsun eğer benek varsa erkemiş uv siparişi verdim gelisn deniyecem

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Çift konu yasaktır, kilitliyorum diğer konudan devam edebilirsiniz 😊🕊

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...