zeybinco
Yeni Üye
Merhabalar papağanımı bir pet shopçu abiden istemem üzere 25 gün önce sakaryadan bana geldi. geldiğinde pet shopçunun demesi üzerine 1,5-2 aylıktı. ilk geldiğinde çok stresliydi kafeste hep aynı noktada duruyordu hep donmuş gibiydi yemek yemedigini sandım ama meğer sadece ben odada yokken yiyormuş. suyuna vitamin koydum ve gold wings paket yem verdim. kafeste gaga taşı, mineral blok ve kalamar var.
başta dal darı uzatıyordum asla elimden yemiyordu, benden çok korkuyor ve hep kaçıyordu. kafese yaklassam bile tıslıyor ve sinirleniyordu. şimdi elimden yem yemeye başladı ama elime kendisi gelmiyor, elime geliyor ama sadece dal darı varken. uzattığım dal darıyı yiyip elimden gidiyor. ve kafasını sevdirmiyor. yani sanirim bana tam guvenmiyor diye dusundum. pet shoptan alırken bana erkek dediler ama hiç ötmedigi için ben kız sandım ve kızım diye sevmeye başladım. ama bugun ilk defa boyle ötüyor. cinsiyeti ne olabilir?
başta dal darı uzatıyordum asla elimden yemiyordu, benden çok korkuyor ve hep kaçıyordu. kafese yaklassam bile tıslıyor ve sinirleniyordu. şimdi elimden yem yemeye başladı ama elime kendisi gelmiyor, elime geliyor ama sadece dal darı varken. uzattığım dal darıyı yiyip elimden gidiyor. ve kafasını sevdirmiyor. yani sanirim bana tam guvenmiyor diye dusundum. pet shoptan alırken bana erkek dediler ama hiç ötmedigi için ben kız sandım ve kızım diye sevmeye başladım. ama bugun ilk defa boyle ötüyor. cinsiyeti ne olabilir?

Watch WhatsApp Video 2025-04-16 saat 23.45.07_b28345b4 | Streamable
Watch "WhatsApp Video 2025-04-16 saat 23.45.07_b28345b4" on Streamable.
streamable.com