• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Sultan papağanım bir süreliğine tepkisiz kaldı ve kendinden geçti.

mortsvivants

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Amin inşallah çok teşekkür ediyorum. Zeolit tozuyla ilgili fikriniz var mı acaba ne sıklıkla kullanmalıyım bu programda?
Zeolit tozu doğal bir mineral olduğu için takviyelerle birlikte kullanımda sorun olmaz. Bağışıklığı güçlendirir, iç paraziti doğal yoldan döker ve sindirim sistemini destekler. Dışkıları iyi ise haftada 1-2 kez sebzeye mercimek tanesi kadar serpilerek verilebilir.

Enes96

Yeni Üye
Zeolit tozu doğal bir mineral olduğu için takviyelerle birlikte kullanımda sorun olmaz. Bağışıklığı güçlendirir, iç paraziti doğal yoldan döker ve sindirim sistemini destekler. Dışkıları iyi ise haftada 1-2 kez sebzeye mercimek tanesi kadar serpilerek verilebilir.
Dışkıları şuan pek iyi durumda değil. Haftada kaç kullanmamı önerirsiniz?

Enes96

Yeni Üye
Güncel dışkılarını peçete üzerinde görebilir miyiz? En az bir hafta kadar bahsettiğim ölçüde vermeniz uygun olur.
Aynı dışkıları hem flaş ile hem de normal ışık altında çektim.

mortsvivants

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Aynı dışkıları hem flaş ile hem de normal ışık altında çektim.
Evet, zeolit tozunu 10 gün kadar kullanın. Sebzeye ya da darıya mercimek tanesi kadar serpip yedirin, sevmeyebiliyorlar yediğinden emin olun. Diğer takviyelerini de düzenli kullanmaya devam edin toparlayacaktır dışkıları. Zeoliti kullandıktan sonra güncel dışkılarını konu altında paylaşınız.

Enes96

Yeni Üye
Evet, zeolit tozunu 10 gün kadar kullanın. Sebzeye ya da darıya mercimek tanesi kadar serpip yedirin, sevmeyebiliyorlar yediğinden emin olun. Diğer takviyelerini de düzenli kullanmaya devam edin toparlayacaktır dışkıları. Zeoliti kullandıktan sonra güncel dışkılarını konu altında paylaşınız.
Haftada 2-3 kez veriyorum öyleyse.

mortsvivants

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Haftada 2-3 kez veriyorum öyleyse.
Dışkıları bozuk, 7-10 gün kadar her gün bahsettiğim ölçüde vermelisiniz, bir hafta kullanımdan sonra güncel dışkıları konu altında paylaşın bir görelim. Zeolit iç paraziti sökecektir ve dışkıları toparlayacaktır ondan sonra bahsettiğiniz düzende verebilirsiniz.

Enes96

Yeni Üye
Dışkıları bozuk, 7-10 gün kadar her gün bahsettiğim ölçüde vermelisiniz, bir hafta kullanımdan sonra güncel dışkıları konu altında paylaşın bir görelim. Zeolit iç paraziti sökecektir ve dışkıları toparlayacaktır ondan sonra bahsettiğiniz düzende verebilirsiniz.
Ha tamamdır ben sizi yanlış anlamışım. Teşekkür ederim bugün başlayayım.

Nora

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Ha tamamdır ben sizi yanlış anlamışım. Teşekkür ederim bugün başlayayım.
Naçizane tavsiyem;Ben zeolit tozunu sebze vermediğim günler dal darısına serpiyordum mercimek tanesi kadar . Bilirsiniz hergün zeolit olmalı lakin hergün sebze olmaz

Üst Alt