• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Sultan papağanım bir süreliğine tepkisiz kaldı ve kendinden geçti.

mortsvivants

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Amin inşallah çok teşekkür ediyorum. Zeolit tozuyla ilgili fikriniz var mı acaba ne sıklıkla kullanmalıyım bu programda?
Zeolit tozu doğal bir mineral olduğu için takviyelerle birlikte kullanımda sorun olmaz. Bağışıklığı güçlendirir, iç paraziti doğal yoldan döker ve sindirim sistemini destekler. Dışkıları iyi ise haftada 1-2 kez sebzeye mercimek tanesi kadar serpilerek verilebilir.

Enes96

Yeni Üye
Zeolit tozu doğal bir mineral olduğu için takviyelerle birlikte kullanımda sorun olmaz. Bağışıklığı güçlendirir, iç paraziti doğal yoldan döker ve sindirim sistemini destekler. Dışkıları iyi ise haftada 1-2 kez sebzeye mercimek tanesi kadar serpilerek verilebilir.
Dışkıları şuan pek iyi durumda değil. Haftada kaç kullanmamı önerirsiniz?

Enes96

Yeni Üye
Güncel dışkılarını peçete üzerinde görebilir miyiz? En az bir hafta kadar bahsettiğim ölçüde vermeniz uygun olur.
Ben şuan şehir dışındayım o sebeple bakamıyorum ama evdekilerden isteyeyim yarın atsınlar sizlere de ileteyim.

Üst Alt