• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Sultan papağanım alışmıyor

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Bence olmuş ama paralel olarak kullansanız daha iyi olur bence tünekleri ve iki tünek yeterli olur bence

mortsvivants

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Gayet güzel ve ferah duruyor, emeğinize sağlık. Sadece bu tek dostumuz için farklı konu yerine aynı konudan devam etmeniz daha uygun olur, yine her şekilde dönüş yapılacaktır sizlere. :)

nazir

Paylaşımcı
Yan bilerek koymadım. Arkasını dönüyor😂 böyle görsel olarak hoşuma gidiyor prensesi görünce. 3 tane kullanmamim sebebi genelde ortada duruyor. Yanlardakine de yeme içmeye gidiyor 🤭

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yan bilerek koymadım. Arkasını dönüyor😂 böyle görsel olarak hoşuma gidiyor prensesi görünce. 3 tane kullanmamim sebebi genelde ortada duruyor. Yanlardakine de yeme içmeye gidiyor 🤭
Anladım ozaman sorun olmaz.

nazir

Paylaşımcı
Gayet güzel ve ferah duruyor, emeğinize sağlık. Sadece bu tek dostumuz için farklı konu yerine aynı konudan devam etmeniz daha uygun olur, yine her şekilde dönüş yapılacaktır sizlere. :)
Teşekürler sağolun. Ben onu hep unutuyorum kusura bakmayın. Dalgınlıgima geliyor unutuyorum 🤦🏻

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kafes düzenini değiştirdim. Böyle daha rahat hareket edicek gibi geldi. Her şeye de ulaşıyor böyle. Sizce böyle iyi mi. Tünekler tek sıra halinde. Kancalı yemlik yerine akıllı yemlik kullanıyorum. Alıştı akıllı yemliğeEkli dosyayı görüntüle 84193Ekli dosyayı görüntüle 84194
Hareket etmesi ve tırmanması için tüneğin 1 tanesini yukarı çıkarın merdiven alın ahşap bir tüneğe sabitleyin, sultanlar kafes içinde dolaşmayı tırmanmayı sever, birde geniş salıncak😊

nazir

Paylaşımcı
Ortadaki tunegi alamam çünkü kapıyi açınca rahat çıksın diye kapıya hizaladim. Yandaki tunegi dediğiniz gibi deniyebilirim. Yandaki tünekten orta tunege uzatirim merdiveni. Salıncak takmam önemli mi acaba. Ortada çok yer kaplıyor diye çıkardım da 🤭

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ortadaki tunegi alamam çünkü kapıyi açınca rahat çıksın diye kapıya hizaladim. Yandaki tunegi dediğiniz gibi deniyebilirim. Yandaki tünekten orta tunege uzatirim merdiveni. Salıncak takmam önemli mi acaba. Ortada çok yer kaplıyor diye çıkardım da 🤭
Orta tüneği karşı tarafta taksanız olmuyor mu üst tarafa salıncağı çok seviyorlar, verev şekilde merdiven olursa tırmanır,, bu şekilde üretim kafesi gibi olmuş

nazir

Paylaşımcı
Yarın takıp denicem🤗 salıncağa ulaşacağı tünek olmasa olur demi. Yukarda kalıcak ya salıncak. Bir şekilde biner yani demi 🤭

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yarın takıp denicem🤗 salıncağa ulaşacağı tünek olmasa olur demi. Yukarda kalıcak ya salıncak. Bir şekilde biner yani demi 🤭
Merdivene yada tüneğe yakın olmalı, gaga ile çekip çıkmalı

nazir

Paylaşımcı
Merdivene yada tüneğe yakın olmalı, gaga ile çekip çıkmalı
Böyle nasıl olmuş. Tünekleri basamak şeklinde yaptım . Merdiveni de salıncağa yakın ayarladım. Suluk yemin o tarafta kaldı ama akıllı yemlik zaten yeme su gelmez diye düşündüm. Dar ağızlı zaten. Olmuş mu sizce 🤗

Üst Alt