TNZ
Aktif Üye
dişi sultan papağanım 3 yaşında yanına erkek sultan papağanı aldık 6 ay sonra yumurta yaptı ama biraz baskın karakter di erkeği kendine yanastırmadı dövüyordu ayırdım erkeği Erkek ayırdık tan sonra ötmeye başladı deyistirdim eşi yeni gelen eşle 2 kuluçkasını yaptı 5 yavru su oldu yavru lar 10 günü bulmadı öldü araştırdım Kara benek hastalığı imiş tedaviye başladık o ara yine yumurt ladı 3 kuluçka burdan 1 yavrusu oldu diyerleri öldü Yavru büyümeden yine yumurta yaptı 4 kuluçka bundan 5 tane yavru oldu ölmedi hiç biri ama yavrumun tüylerini yoldular annede babada yavruları Teker teker ayırdım yeme düşeni enson tek Yavru kaldı oara yine yumurta yaptı 5 kuluçka yumurta ların çıkmasına yakın bizim hatamız yüzünden kalk tilar yumurta dan iki gün yatmadı 2 yavru çıktı.oara yine yumurta yapmış 6 kuluçka 8 günlük olunca yavrular baba tüyleri yolmaya başladı hem besledi hem yoldu ayırdım babayı çok bağırdı geri koydum busefer o yatmadı yumurta da anne yattı iki Yavruyu beraber beslediler sonra bı baktım iki yavrunun da tüyleri ni yolmus anne yukalik ta idi sürekli yumurta lar çıkmadı aldim onları yine yumurta yapmış aldım yumurtayı yuvaligida yemlik yerine taktım sadece başları giriyor yavru ları öyle besleniyorlar beslemezlerse ben besliyorum sabah baktım kafes tabanına yumurta
yapmış biraz uzun oldu kusura bakmayın 7 kuluçka evresi oldu yavru da var hala çocuk derdindeler napıcam bilmiyorum erkeği ayıramam yavruları genelde o besliyo başka ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
yapmış biraz uzun oldu kusura bakmayın 7 kuluçka evresi oldu yavru da var hala çocuk derdindeler napıcam bilmiyorum erkeği ayıramam yavruları genelde o besliyo başka ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim