• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Sultan papağanı tüy sorunu

glnz0770

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
Tüy yolma
Hastalık Belirti Tarihi
1 Şub 2026
Kullanılan İlaç
Yok
Merhaba, komşumuzun kuşu uzun süredir kendi tüylerini yoluyor. Ben stresten yaptığını düşündüm . Öncesinde her hangi dış parazit yapılmamış . Kullandığı takviye yok. Ben kendi kuşlarıma gerwit, entrobac, BtAmin forte kullanıyorum. Ayrıca dış parazit te yaptım. Bu kuşa da aynı şekilde uygulasak uygun olur mu ?
kuş yalnız yaşıyor . Biraz yağlı yem verilmiş özellikle çekirdek . Sizce ne yapmalıyız ?

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba, komşumuzun kuşu uzun süredir kendi tüylerini yoluyor. Ben stresten yaptığını düşündüm . Öncesinde her hangi dış parazit yapılmamış . Kullandığı takviye yok. Ben kendi kuşlarıma gerwit, entrobac, BtAmin forte kullanıyorum. Ayrıca dış parazit te yaptım. Bu kuşa da aynı şekilde uygulasak uygun olur mu ?
kuş yalnız yaşıyor . Biraz yağlı yem verilmiş özellikle çekirdek . Sizce ne yapmalıyız ?
Merhaba dış parazit etkili olur takviyeler rutin tüm kuşlara verilmelidir
Önerirseniz çok iyi olacaktır🤗
Çekirdek yerine kaliteli yem verilsin tek taraflı beslenme karaciğer ve diğer organlarda yağlanma yapar

glnz0770

Aktif Üye
Merhaba dış parazit etkili olur takviyeler rutin tüm kuşlara verilmelidir
Önerirseniz çok iyi olacaktır🤗
Çekirdek yerine kaliteli yem verilsin tek taraflı beslenme karaciğer ve diğer organlarda yağlanma yapar
Tamamdır çok teşekkür ederim. Gardenmix önermiştim ben .

Üst Alt