• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İzmir Sultan papağanı sahiplendirmek istiyorum

mavismaviss

Yeni Üye
Merhabalar 2 tane sultan papağanım var. 5,5 senedir benimle birlikteler her daim bakımlarını çok iyi yapmaya çalıştım fakat bir bebeğim oldu ve maalesef yetişemiyorum. İyi bakabilecek birine sahiplendirmek istiyorum. İlgilenen olursa resimlerini paylaşırım. İkamet: İZMİR

mavismaviss

Yeni Üye
Çiftleşmediler eş tutmadı ama iyi kanka oldular bende yavru olsun diye uğraşmamıştım ☺
İyi bakabilecek, bana arada foto ve video atabilecek, sabırlı biri olsun istiyorum. Sabahları biraz bağırışları oluyor buna sabredebilecek kişilerin sahiplenmesi rica olunur.

Ekli dosyalar

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Maşallah çok tatlılar ikisi kanka zaten kendileri idare ederler tek kuş gibi bakmanıza gerek yok diye düşünüyorum emin misiniz verme konusunda. Bebeğiniz de ilerde tanışır bu iki kuşla. 3 kanka olurlar :D

mavismaviss

Yeni Üye
Maşallah çok tatlılar ikisi kanka zaten kendileri idare ederler tek kuş gibi bakmanıza gerek yok diye düşünüyorum emin misiniz verme konusunda. Bebeğiniz de ilerde tanışır bu iki kuşla. 3 kanka olurlar :D
Üzülerek vermek zorundayım maalesef çünkü gerçekten bakamıyorum bebekle çok zor oluyor.

burakcy

Aktif Üye
İstanbul'da olsaydı kesin sahiplenirdim bu canları.

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Umarım Çok Güzel Bir Yuvası Olur. Bende Düşünmüyorum. Çevremde de Yok 🌹🥰

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Eğer takipli sahiplendirme yapacaksaniz.Bence çevrenizdeki akraba ve arkadaşlarınızı değerlendirin çünkü takibi daha kolay olur ve içiniz rahat eder 😊 iyi bir yuvaları olması dileğiyle 🙏

ezgi99

Paylaşımcı
Maalesef çevremde kimse yok ondan dolayı buraya geldim 🙏🏻
Maşallah çok tatlılar bence vermeyin zor oluyor demissiniz ama insanın zamala evladı gibi oluyorlar sonra insanın aklı kalıyor acaba ne yapıyorlar yada gittikleri yerde mutlular mı diye. Genede karar size kalmış tabi ☺

mavismaviss

Yeni Üye
Maşallah çok tatlılar bence vermeyin zor oluyor demissiniz ama insanın zamala evladı gibi oluyorlar sonra insanın aklı kalıyor acaba ne yapıyorlar yada gittikleri yerde mutlular mı diye. Genede karar size kalmış tabi ☺
Zorunda olmasam vermek istemezdim zaten şu an bakacak durumda değilim yemlerini alt değiştirmesini bile yapacak zamanım olmuyor yalnız bakıyorum çünkü

Kaganbey

Yeni Üye
Hocam merhabalar güzelce baabiliceğimi düşünüyorum eger gönderim yapabilirim diyorsan bursadayım otobüsü karsılayabilirim

Üst Alt