• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İzmir Sultan papağanı sahiplendirmek istiyorum

mavismaviss

Yeni Üye
Merhabalar 2 tane sultan papağanım var. 5,5 senedir benimle birlikteler her daim bakımlarını çok iyi yapmaya çalıştım fakat bir bebeğim oldu ve maalesef yetişemiyorum. İyi bakabilecek birine sahiplendirmek istiyorum. İlgilenen olursa resimlerini paylaşırım. İkamet: İZMİR

mavismaviss

Yeni Üye
Çiftleşmediler eş tutmadı ama iyi kanka oldular bende yavru olsun diye uğraşmamıştım ☺
İyi bakabilecek, bana arada foto ve video atabilecek, sabırlı biri olsun istiyorum. Sabahları biraz bağırışları oluyor buna sabredebilecek kişilerin sahiplenmesi rica olunur.

Ekli dosyalar

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
Maşallah çok tatlılar ikisi kanka zaten kendileri idare ederler tek kuş gibi bakmanıza gerek yok diye düşünüyorum emin misiniz verme konusunda. Bebeğiniz de ilerde tanışır bu iki kuşla. 3 kanka olurlar :D

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Güzel bir yuvaları olur inşallah 🤲

mavismaviss

Yeni Üye
Maşallah çok tatlılar ikisi kanka zaten kendileri idare ederler tek kuş gibi bakmanıza gerek yok diye düşünüyorum emin misiniz verme konusunda. Bebeğiniz de ilerde tanışır bu iki kuşla. 3 kanka olurlar :D
Üzülerek vermek zorundayım maalesef çünkü gerçekten bakamıyorum bebekle çok zor oluyor.

Üst Alt